Jackie Kennedy John F. Kennedy fotók feleség USA árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Egyesült Államok volt elnökének, John F. Kennedy feleségének soha nem látott kamaszkori fotóit árverezik el. Az árverésre bocsátott tételek között szerepel egy levél is, amelyet az özvegy írt 9 nappal azután, hogy az elnököt lelőtték. 

1945 nyaráról származnak azok a soha nem látott fotók, amelyeken az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének, John F. Kennedynek később felesége, Jackie Kennedy látható. A kamasz lány valószínűleg az iskolai szünetet töltött a luxusnyaralóhelyen, Hot Springs, Virginia államban.

Jackie Kennedy tinédzserkorában Forrás: Northphoto

Jacki Kennedy egyébként ebben az időben a magas presztízzsel bíró Miss Porter's Schoolba járt. Az árverésre kínált tételek között egy levél is található, amelyet Jackie Kennedy férje halála után írt 9 nappal.

Már ekkor gyönyörű volt a first lady Forrás: Northphoto

Denis Cherim fotóit kétszer kell megnéznünk, hogy lássuk benne az optikai csalásthttp://www.life.hu/kult/20181108-denis-cherim-fotoit-ketszer-kell-megneznunk-hogy-lassuk-benne-az-optikai-csalast.htmlZavarba ejtő fotókat készít Denis Cherim fotóművész, aki kicsit más szemmel nézi a világot, mint mások. A képeket kétszer is meg kell néznünk, hogy rájöjjünk, valóban azt látjuk-e, amit látni vélünk. KultOrigoElhunyt Francis Lai, a Love Story című film Oscar-díjas zeneszerzőjehttp://www.life.hu/kult/20181108-elhunyt-francis-lai-a-love-story-cimu-film-oscardijas-zeneszerzoje.htmlElhunyt Francis Lai francia filmzeneszerző, aki olyan szerzeményivel vált világhírűvé, mint a Claude Lelouch Egy férfi és egy nő című filmjéhez vagy a Love Story című romantikus filmhez komponált dallamai.Kult--Programajánló: november 8-tólhttp://www.life.hu/kult/20181106-november-eleji-programajanlo.htmlDzsessz, isteni libafalatok és lenyűgöző kiállítás – ez vár rád novemberben, ha te is úgy akarod. KultOrigoMeztelenül látogatható a kolumbiai nudista múzeum (18+)http://www.life.hu/kult/20181107-meztelenul-latogathato-a-kolumbiai-nudista-muzeum.htmlNudista kiállítás tartja lázban a kolumbiaiakat: a vendégek nemcsak a festményeken csodálhatják meg a pucér alakokat, de saját maguknak is le kell dobniuk a ruháikat. Kult--Elhunyt Koblicska Kálmán, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20181106-elhunyt-koblicska-kalman-a-nyiregyhazi-moricz-zsigmond-szinhaz-szinesze.htmlElhunyt Koblicska Kálmán színész, a Móricz Zsigmond Színház társulatának örökös tagja. 83 éves volt. Kult--Elhunyt a 49 éves világhírű trombitás, Roy Hargrovehttp://www.life.hu/kult/20181105-elhunyt-49-eves-vilaghiru-trombitas-roy-hargrove.htmlRégóta veseproblémákkal küzdött a 49 éves Grammy-díjas trombitás, Roy Hargrove. Nemrégiben kórházba került, ahol infarktust kapott és meghalt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.