Az ország kedvence volt a legendás riporter, Fodor János. Amikor eltűnt a képernyőről, megalapította a Bézs Rádiót, amelynek főszerkesztője és a műsorvezetője is volt. Ma már 65 éves, még mindig dolgozik, de egyre több időt szakít gyermekeire és négy unokájára. 

Fodor János barátjával, a halálos beteg Déri Jánossal készítette egyik legemlékezetesebb interjúját még 1992-ben. A riporter ekkor olyan dolgokat mondott, amelyeket Fodor igyekezett élete során megfogadni. 

„Déri elmondta a lényeget. Kimondta, hogy mennyire hülyén élünk. Szétszakadunk a munkában, és csak arra nem figyelünk, ami fontos: önmagunkra és a szeretteinkre” – idézte fel a régi emlékeket Fodor János. Úgy érzi, ebben minden fontos benne volt arról, hogyan kellene élnünk. Ezt akkor is érezte, ám nem tudta száz százalékban megfogadni. „Pont ugyanazt az életet élem, mint Déri Jancsi” – mondta a Story magazinnak Fodor. Majd így folytatta: „Évente egyszer-kétszer azért megállok: 'te Fodor, kérdem magamtól, normális vagy? Miért nem töltesz több időt a gyerekeiddel? Miért nem töltesz több időt az unokáiddal?'”

Mint mondta: sok mindent élt át együtt gyermekeivel és unokáival, ezekre az élményekre pedig nagyon büszke. "A fiatama tmegtanítottam futballozni, rendszeresen jártunk síelni, kirándulni, és még ezer dolgot éltünk át közösen. Fontosak nekem, nagyon. Persze, nem általom magam. Nem voltam mintaapa. Legalábbis abban az értelemben nem, hogy minden időmet és energiámat a gyereimre fordítotatm volna" - fogalmazott a riporter, aki unokáira is rendkívül büszke. Jancsi papának szólítják őt.