A woodstocki fesztivál 50. évfordulóján újra megrendezik az eseményt

kultúra fesztivál koncert Woodstocki Fesztivál Woodstock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 50 éves a woodstocki fesztivál, így újra megrendezik a legendás zenei eseményt. Több mint 60 fellépőre lehet számítani. 

Újra megrendezik a woodstocki fesztivált. A legendás zenei esemény idén ünnpeli az 50. születésnapját. A részletekről a szervező, Michael Lang beszélt – írja a Pitchfork.com.

A fesztivált Watkins Glenben, New York államban rendezik meg. Ez nem az eredeti helyszín, hiszen 50 évvel ezelőtt Bethelben gyűltek össze az emberek. Lang elmondta, hogy augusztus 16–18. között lesz a fesztivál, a szervezők nagyjából 100 ezer 3 napos bérletet árusítanak majd. A fesztiválra érkező 60 fellépő pedig a legkülönbözőbb zenei sítlusokból kerül ki. Az első fellépő nevét februárban hozzák nyilvánosságra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The bird of peace is back #Woodstock50☮❤

Woodstock (@woodstock) által megosztott bejegyzés,

Így van a világ különböző nyelvein az, hogy szeretlekhttp://www.life.hu/kult/20190110-igy-van-a-vilag-kulonbozo-nyelvein-az-hogy-szeretlek.htmlA szeretlek mindenhol az egyik legfontosabb szó, nézd meg, hogy van a világ különböző nyelvein. KultOrigoBálint gazda, azaz dr. Bálint György kertészmérnök az idén ünnepli a 100. születésnapjáthttp://www.life.hu/kult/20190109-balint-gazda-azaz-dr-balint-gyorgy-kerteszmernok-iden-unnepli-100-szuletesnapjat.htmlA legtöbben csak Bálint gazdaként emlegetik dr. Bálint György kertészmérnököt, aki az idén ünnepli a 100. születésnapját. A közösségi oldalát, ahol kertészeti és növényvédelmi tanácsokat ad, több mint 400 ezren követik. KultOrigoElhunyt William Morgan Sheppard, a Star Trek színészehttp://www.life.hu/kult/20190109-elhunyt-william-morgan-sheppard-a-star-trek-szinesze.htmlNyolcvanhat éves korában örökre lehunyta a szemét a Star Trek és a Ki vagy, doki? színésze, William Morgan Sheppard. Családja jelentette be a hírt. Kult--Felhők, sütemények, zöldségek: dolgok, amik másnak tűnnek, mint amik valójábanhttp://www.life.hu/kult/20190108-felhok-sutemenyek-zoldsegek-dolgok-amik-masnak-tunnek-mint-amik-valojaban.htmlVicces helyzeteket produkál az élet. Főleg, amikor a tárgyak kicsit más, szinte emberi arcukat mutatják. Íme, a legmegtévesztőbb optikai csalódások. KultOrigo5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod januárbanhttp://www.life.hu/kult/20190107-ot-film-es-sorozat-amit-vetek-lenne-kihagynod-januarban.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket szerintünk érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát az új év első hónapjának ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoBaló György bejelentette: felfüggesztik a műsoráthttp://www.life.hu/kult/20190108-balo-gyorgy-bejelentette-felfuggesztik-a-musorat.htmlFelfüggesztik január 8-tól Baló György műsorát az RTL Klubon. A hírt a műsorvezető maga jelentette be. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.