A Dal 2019: Nagy Bogi és Pápai Joci nyerte a harmadik válogatót

Forrás: A Dal / Instagram -
A Dal 2019 Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bogi és Pápai Joci nyerte holtversenyben A Dal 2019 harmadik válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Petruska, a Ruby Harlem és a Mocsok 1 Kölykök, a tévénézők szavazataival a USNK jutott tovább az elődöntőbe.

A mindössze 16 éves Nagy Bogi Holnap című dala 41 pontot kapott a zsűritől, akárcsak A Dal két évvel ezelőtti győztese, Pápai Joci, aki Az én apám című dalt adta elő (mindkét számot szerzőként jegyzi Molnár Ferenc Caramel). Negyven-negyven ponttal jutott tovább Petruska a Help Me Out of Here, valamint a Ruby Harlem a Forró című dallal. Szintén bekerült az elődöntőbe a Mocsok 1 Kölykök az Egyszer című szerzeménnyel, amely a zsűritől 39 pontot kapott.

A négy zsűritag zenész, előadó – Vincze Lilla, Both Miklós, Mező Misi és Nagy Feró – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők a produkciók elhangzása alatt 1-től 10-ig pontozhattak SMS-ben, ezeket összesítették, átlagolták, és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal.
A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a USNK és a Posztolj című dal lett, így ez a formáció is folytathatja.

Forrás: A Dal / Instagram


Ezzel kialakult az elődöntők 18-as mezőnye, amely február 9-én, majd 16-án lép színpadra a döntőbe jutásért. A Dal 2019 február 23-ai fináléjába nyolc produkció jut.
Az adás után elindult A Dal Akusztik online szavazás is. A www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án éjfélig. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

A Dal 2019 - Szombaton este lesz a harmadik válogató műsorhttp://www.life.hu/kult/20190202-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-a-harmadik-valogato-musor.htmlMa este rendezik A Dal 2019 harmadik válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe. KultOrigoElhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnőhttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-mary-oliver-pulitzerdijas-koltono-rakos-volt.html83 éves korában elhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnő. Kult--Elhunyt Windsor Davies, a britek egyik kedvenc komikuslegendájahttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-windsor-davies-szinesz-a-britek-egyik-kedvenc-komikuslegendaja.htmlA 88 éves brit színész, Windsor Davies csak pár hónappal élte túl feleségét, aki tavaly szeptemberben halt meg. Kult--A Dal 2019 – szombat este lesz az első válogató: hatan jutnak továbbhttp://www.life.hu/kult/20190119-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-az-elso-valogato-hatan-jutnak-tovabb.htmlMa este rendezik A Dal 2019 első válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe. KultFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt Andy Vajnahttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-andy-vajna-producer.htmlÉletének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap vasárnap az MTI-vel. Kult--Elhunyt Windsor Davies, a britek egyik kedvenc komikuslegendájahttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-windsor-davies-szinesz-a-britek-egyik-kedvenc-komikuslegendaja.htmlA 88 éves brit színész, Windsor Davies csak pár hónappal élte túl feleségét, aki tavaly szeptemberben halt meg. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.