Nagyot csalódott egy pécsi házaspár, akik a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre váltott belépőt. Úgy gondolták, hogy Valentin-napon az ABBA Show keretein belül valóban a svéd zenekar áll színpadra. De nem, a dalokat Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor adták elő. 

„A tegnap délutáni ABBA Show szünetében egy házaspár magából kikelve reklamált, hogy ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra. Pécs, Kodály Központ, Polyák, Malek, Náray, Magyar Bálint, Kocsis Tibó és a Pannon Filharmonikusok” – írta szombat délelőtt a Facebook-oldalára Náray Erika színésznő.

Polyák LillaForrás: TV2

„Én is csak Erikától hallottam az öltözőben ezt a hírt” – mondta a Borsnak Polyák Lilla színésznő. „A pályafutásom alatt engem eddig elkerültek az ilyen jellegű komolyan aligha vehető szituációk, remélem, az a jövőben így is marad. A Pannon Filharmonikusok koncertjén eddig négy alkalommal volt szerencsém fellépni, mindegyik fantasztikus élmény volt” – tette hozzá. 

A lap információi szerint a felháborodott házaspár a szünetben távozott.