Elbocsátották Jaksity Katát, az ATV műsorvezetőjét

ATV elbocsátás kirúgás Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV elbocsátotta egyik népszerű műsorvezetőjét, Jaksity Katát. A döntést a weboldalukon jelentették be. 

„Az ATV hírosztályán forrás-átcsoportosítás miatt változások lesznek, egy fővel csökken a híradós műsorvezetők létszáma. Nehéz szívvel búcsúzunk Jaksity Katától, akinek köszönjük a sokéves profi munkáját” – állt az ATV közleményében.

Mint írták: nehéz döntést hoztak, de racionalizálniuk kellett a hírosztály költségvetését. „Kábeltévéhez képest is népes műsorvezetői létszámmal rendelkezünk” – fejtették ki a weboldalon.

Jaksity Katát elbocsátották az ATV-től Forrás: Facebook/Kata Jaksity

Dobó Kata szerint egy vígjátékot a közönségnek kell megítélniehttp://www.life.hu/kult/20190219-dobo-kata-szerint-egy-vigjatekot-a-kozonsegnek-kell-megitelnie.htmlErősen bírálta a kritika Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakás című filmet. Most reagált a negatív véleményekre. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoLuxus- és poénos ajándékokat is kapnak az Oscar-gálára érkező sztárokhttp://www.life.hu/kult/20190219-luxus-es-poenos-ajandekokat-is-kapnak-az-oscargalara-erkezo-sztarok.htmlÉvről évre a világ legnagyobb sztárjai gyűlnek össze az Oscar-gálán. A díjra jelöltek szinte mindegyike kap egy csomagot, amely a legkülönfélébb ajándékokat rejti. Ezek között van luxusnyaralás és belépő egy kannabiszklubba is. KultOrigoJennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjárólhttp://www.life.hu/kult/20190218-jennifer-aniston-50-eves-erdekessegek-a-szinesznorol.htmlMi a köze Kojakhez és Görögországhoz? Melyik szerepre jelentkezett eredetileg a Jóbarátokba? Mit neveztek el róla a fodrászok? Mindezt és még sok minden mást is elárulunk a ma 50 éves Jennifer Anistonról, akit az ünnepi alkalomból egy csokor róla szóló érdekességgel köszöntünk. Kult--Meghalt a legendás világháborús fotó matróza, George Mendonsahttp://www.life.hu/kult/20190219-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foto-matroza-george-mendonsa.htmlKilencvenöt évesen elhunyt George Mendonsa egykori amerikai tengerészgyalogos, aki egy legendássá vált fotón megcsókol egy fehér ruhás nőt a New York-i Times Square-en 1945. augusztus 14-én, amikor Japán megadta magát, és véget ért a második világháború. Kult--A kommentelők szerint egy másik produkció is plágiumgyanús A Dalbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-a-kommentelok-szerint-egy-masik-produkcio-is-plagiumgyanus-a-dalban.htmlPetruska Andrást kizárták A Dalból, ugyanis a száma a szakértők szerint nem tűnt eredetinek, de a kommentelők egy másik előadó dalát is gyanúsnak találják. KultOrigoA Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.