Érdekes világversenyt szerveznek Budapesten: a lényeg, hogy kelts feltűnést

Forrás: Póth Attila, Forgács Bea -
Budapest feltűnés verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelts feltűnést, és vidd hírül azt, amit Budapesten csináltál: ez a lényege a márciustól induló világversenynek, a Make a Slash!-nek. 

Különös verseny helyszíne lesz Budapest, amelynek a lényege, hogy a pályázók keltsenek valamivel feltűnést, ahogy ezt a kihívás neve is mutatja: Make a Splash! azaz: csinálj feltűnést. Márciustól minden vállalkozó szellemű influenszer, kalandvágyó személy vagy tulajdonképpen bárki jelentkezhet, ráadásul a világ minden tájáról.

Érdekes világversenyt szerveznek Budapesten Forrás: Póth Attila, Forgács Bea

A verseny első fordulójának díja egy 3 napos budapesti út, ahol a verseny szervezője, az iWelcome2 Budapest vendégül látja a legkreatívabb és legtöbb szavazatott gyűjtött versenyzőket. A győztesek áprilistól hetente érkeznek majd Budapestre, ahol a városnézés és valódi élmények szerzése mellett feltűnést kell kelteniük.

Lehet ez nyilvános utcai produkció, exhibicionista performansz, kedves gesztus, a lényeg, hogy minél több online szavazót megmozgasson.

A versenyzők Budapesten forgatott videójukkal pályáznak a Make a Splash! fődíjára, a több hónapos világ körüli útra.

Hogyan kell elképzelni a feltűnést? Íme, egy kis ízelítő.

A szervezők a most induló verseny előfutáraként a hétvégén a New York kávéházban keltettek feltűnést egy különleges flashmobbal.

A turisták igencsak meglepődtek, amikor Budapest egyik legszebb kávéházában egy fiatalember gitárral a kezében, George Ezra Budapest című számát énekelve kezdett sétálni az asztalok között. Hozzá csatlakozott pár másodperccel később a Budapest Jazz Orchestra és a 100 tagú cigányzenekar jó pár tagja.

A szervezők bemutatták, hogyan kell feltűnést kelteni Forrás: Póth Attila, Forgács Bea

A zenészeket követte egy bodybuilder, egy fényzsonglőr és egy modell, akinek felsőtestét csupán egy színes festmény fedte. A kávéház hamarosan zsúfolásig megtelt, a rendhagyó jelenséget mindenki látni és fotózni akarta.

A szervezők ezzel megadták az alaphangot, és várják a jelentkezőket. Ha magadra ismertél vagy van olyan külföldi ismerősöd, aki szeret utazni és nem riad meg a kihívástól, hívd el őt is. Csináljunk együtt feltűnést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.