ByeAlex saját tehetségkutatót indít rappereknek

zene rap tehetségkutató ByeAlex rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorban már belekóstolt a mentoréletbe ByeAlex, aki most saját tehetségkutatót indít. Úgy döntött, önköltségen fedezi fel a jövő ifjú rappereit. 

Újra tehetségeket keres ByeAlex. A zenész az X-Faktor mentoraként már belekóstolhatott, milyen, amikor pályakezdőkkel kell dolgoznia, most pedig saját tehetségkutatót indít.

„Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű 'tehetségkutatót'! Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban b@szott tehetségesek, szeretnének sok emberhez eljutni, bírnák, ha velem dolgozhatnának, és velem meg @danielsomogyvari spanommal együtt hozhatnának létre dalokat” – kezdte Instagram-posztját ByeAlex, aki 18 éven felülieket keres a rap műfajában.

Azt kéri, március 30-ig töltsék fel a bandák vagy szóló művészek a videóikat az Instagramra #apubemutatja hashtaggel ellátva. A videóban és a poszt szövegében további információkat osztott meg a tehetségkutatót illetően.

5 film és sorozat, amelyet vétek lenne kihagynod márciusbanhttp://www.life.hu/kult/20190318-5-film-es-sorozat-amit-vetek-kihagynod-marciusban.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket olvasóinknak szerintünk érdemes lesz megtekinteniük az adott időszakban. Jöjjenek hát március ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoKoós Jánost művészbarátai mellett helyezhetik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/kult/20190318-koos-janost-muveszbaratai-mellett-helyezhetik-orok-nyugalomra.htmlMárcius 20-án helyezik örök nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt Koós Jánost. Az énekes művészbarátai mellett nyugodhat. Szentes Andrea Koós és Hofi Géza legendás barátságáról mesélt. Kult--Baló György örökre lehunyta a szemét, 71 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190318-balo-gyorgy-orokre-lehunyta-a-szemet-71-eves-volt.htmlHetvenegy éves korában elhunyt Baló György televíziós újságíró. Műsorát januárban függesztették fel, akkor azt mondta, pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége. Kult--Elhunyt Dick Dale gitároshttp://www.life.hu/kult/20190318-elhunyt-dick-dale-gitaros.html81 évesen távozott az élők sorából a legendás gitáros, Dick Dale. Kult--Súlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/kult/20190317-sulyos-betegseg-miatt-nem-lep-fel-januar-ota-fekete-jeno-blues-zenesz.htmlJanuár közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”. KultOrigoÍgy vélekedik a hűtlenségről Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20190316-igy-velekedik-a-hutlensegrol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlBereczki Zoltán új darabja, a Nemek és igenek kapcsán beszélt arról, hogy nem veszi könnyen a félrelépést, és hogy mi a véleménye a megcsalásról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.