Jobb ember leszek! mozgalom: ünnepeld te is a boldogság világnapját!

Forrás: Shutterstock -
boldogság öröm segítségnyújtás örömszerzés jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek boldogság világnapja segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy finom ebéd, egy új ruhadarab, egy régen vágyott könyv beszerzése – számos dolog boldoggá tehet bennünket. Ám sokszor nem is az szerzi a legnagyobb örömet, ha magunknak adunk valamit. 2012 óta március 20. a boldogság világnapja. Ezen a napon gondoljunk másokra is, tegyük boldoggá a közelünkben élőket. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ünnepeld te is a boldogság világnapját!

Téged milyen dolgok tesznek boldoggá a mindennapokban? Egy finom ebéd a kedvenc kollégáiddal, hazafelé beszaladni egy régen vágyott könyvért, sétálni egyet a napsütésben munka után, beülni egy cukrászdába – ezek mind olyan apróságok, amelyeket talán nem teszünk meg túl gyakran, mégis energiával töltenek fel, örömet szereznek nekünk egy átlagos hétköznapon is.

Olyan apró dolgok is boldoggá tehetik a hétköznapokat, mint sétálni egyet a napsütésben Forrás: Shutterstock

Az ENSZ 2012-ben nyilvánította március 20-át a boldogság világnapjává. Ennek tudatában álljunk meg egy percre, és gondolkodjunk el azon, mivel vihetnénk közelebb magunkat ma a boldogság eléréséhez. Ám ne csak a saját örömünk álljon a középpontban! Gondoljunk a környezetünkre, helyezzük egy kicsit a segítségnyújtást a középpontba!

Főzz egy kávét a kissé álmos kollégádnak, készíts egy finom vacsorát a párodnak. Régóta halogatod a ruháid selejtezését? Csináld meg ma, a felesleges darabokat pedig vidd el egy jótékonysági ruhagyűjtőbe! Meglátod, remekül érzed majd magad utána. A lényeg egyedül az, hogy a boldogság világnapja alkalmából tedd boldoggá magadat vagy épp a környezetedet.

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához

A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. Legyen szó akár rászorulókról vagy a közvetlen környezetünkről.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a mozgalom feladataiban, nem késő csatlakozni. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen kihívások várhatók még 2019-ben, kattints ide! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz is, ahol megoszthatod tapasztalataidat másokkal, és azt is láthatod, a Life.hu szerkesztői, újságírói milyen sikerrel teljesítik a kihívásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.