Elhunyt Ranking Roger ska- és reggae-énekes

Forrás: Thinkstock -
halál Ranking Roger reggae rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 56 évesen távozott az élők sorából Roger Charlery, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ranking Roger ska- és reggae-énekes.

Az 56 éves brit énekest a The Beat együttes és a General Public tagjaként ismerhetik az emberek, de szólólemezeket is adott ki, valamint több zenekar számaiban is közreműködött. A zenész haláláról közleményben tudatták az embereket, a Beat hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a szomorú hírt.


„Küzdött, küzdött és küzdött, Roger egy harcos volt. Sajnos néhány órával ezelőtt békében távozott az élők sorából, családja által körülvéve. Roger családja mindenkinek szeretne köszönetet mondani a támogatásért a nehéz idők alatt" – írták. Januárban derült ki, hogy az énekes nagyon súlyos betegséggel küzd: tüdőrákot diagnosztizáltak nála, és két agydaganatot. A múlt nyáron pedig stroke-ja volt – írja a The Guardian.

Nem csak a vékonyak lehetnek mozisztárok: filmek túlsúlyos főszereplőnőkkelhttp://www.life.hu/kult/20190325-filmek-tulsulyos-foszereplonokkel.htmlMár játsszák a hazai mozikban a Dumplin' – Így kerek az élet című filmet, amelynek tinilány főhőse elhatározza, hogy benevez a helyi szépségversenyre – annak ellenére, hogy ez a terebélyes idomai miatt nem tűnik túl jó ötletnek. Ebből az apropóból összegyűjtöttük azokat az emlékezetes filmeket, amelyekben telt idomokkal rendelkező nők a főszereplők, és noha a filmtörténelmet áttekintve nem válogathattunk túl sok jelöltből, legalább az utóbbi években ez nem számít már annyira rendkívüli jelenségnek. KultOrigoElhunyt Scott Walker zenész: 76 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190325-elhunyt-scott-walker-zenesz-76-eves-volt.html76 évesen távozott az élők sorából Scott Walker, aki nagy hatással volt rengeteg zenészre. KultJulia Roberts így vélekedik a Micsoda nő! című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20190324-julia-roberts-igy-velekedik-a-micsoda-no-cimu-filmrol-richard-gererel.htmlJulia Roberts egyáltalán nem biztos benne, hogy a Micsoda nő! ma sikeres lenne. A színésznő a The Guardiannek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy egy örömlány és egy sikeres üzletember szerelmi története a mai világban már nem működne úgy, ahogy az tarolt 1990-ben. KultOrigoKatalin és Meghan hercegné sem használják ezeket a szavakat a királyi családbanhttp://www.life.hu/kult/20190322-katalin-es-meghan-hercegne-sem-hasznaljak-ezeket-a-szavakat-a-kiralyi-csaladban.htmlSzigorú protokoll szerint éli mindennapjait a királyi család. Nemcsak az öltözködést köti a szabályrendszer, de bizonyos szavakat is tilos kimondaniuk. Kult--Eltemették Koós Jánost: özvegye, Dékány Sarolta összeomlotthttp://www.life.hu/kult/20190321-eltemettek-koos-janost-ozvegye-dekany-sarolta-osszeomlott.htmlSzerda délután hatalmas tömeg előtt vettek búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Felesége, Dékány Sarolta összeomlott a szertartás alatt, sokan aggódnak érte. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoProgramajánló: március végétől április elejéighttp://www.life.hu/kult/20190320-programajanlo-marcius-vegere-aprilis-elejere.htmlVégre itt a tavasz, használd ki a jó időt, és töltsd a hétvégét a szabadban. Azért az estékről sem feledkezünk meg, csak válassz kedvedre a jobbnál jobb programlehetőségek közül. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.