Irigy Hónaljmirigy betegség halál Ambrus Zoltán tragédia zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy együttes tagja, Ambrus Zoltán. A tragikus hírt a zenekar tudatta a közösségi oldalán.

Tragikus hírről számolt be a közösségi oldalán az Irigy Hónaljmirigy együttes. Ambrus Zoltán, a zenekar örökös tagja 53 éves korában, hosszú betegség után örökre lehunyta a szemét.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász" – írta bejegyzésében a zenekar.

Ambrus Zoltán évekkel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. A hosszú felépülés alatt eltűnt a nyilvánosság elől, a gyógyulásra koncentrált. A rajongókat is megrendítette a hír, kommentben fejezik ki részvétüket a családnak és a barátoknak.

Elhunyt Joan Gilberto, a bossa nova zenei stílus egyik alapítójahttp://www.life.hu/kult/20190707-elhunyt-joan-gilberto-a-bossa-nova-zenei-stilus-egyik-alapitoja.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt szombaton Joao Gilberto brazil gitáros, énekes és dalszövegíró, akit a bossa nova zenei stílus egyik alapítójaként tartanak számon. Haláláról a gyerekei tájékoztatták a nyilvánosságot a Facebook közösségi portálon. KultOrigoKezdődik a Toxikoma forgatása Szabó Győző regénye alapjánhttp://www.life.hu/kult/20190705-kezdodik-a-toxikoma-forgatasa-szabo-gyozo-regenye-alapjan.htmlA napokban kezdődik a Toxikoma című film forgatása, amely Szabó Győző azonos című regénye alapján, Herendi Gábor rendezésében készül – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap csütörtökön az MTI-vel. KultOrigoTina Turner bejelentette: soha többé nem indul turnérahttp://www.life.hu/kult/20190705-tina-turner-bejelentette-soha-tobbe-nem-indul-turnera.html79 évesen is milliók rajonganak Tina Turnerért, aki 2009-ben indult utoljára turnéra. Most bejelentette: az volt az utolsó ilyen alkalom. Kult--Elhunyt György János színészhttp://www.life.hu/kult/20190705-elhunyt-gyorgy-janos-szinesz.htmlElhunyt György János. A színész 66 éves volt. Kult--A zenekar, amely sosem megy ki a divatból: a legemlékezetesebb Beatles-filmekhttp://www.life.hu/kult/20190630-a-yesterday-a-legujabb-de-nem-az-egyetlen-beatlesfilm.htmlJúnius végén került a hazai mozikba a Yesterday című film, amelynek története meghökkentő ötleten alapul: mi lenne, ha egyvalaki kivételével mindenki elfelejtené a világon a Beatles létezését és zenéit? Hogy velünk ilyesmi ne fordulhasson elő, gyorsan listára is gyűjtöttük a legemlékezetesebb fikciós mozgóképeket, amelyek a zenekarhoz kapcsolódnak. KultOrigo98 éves korában elhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész http://www.life.hu/kult/20190704-98-eves-koraban-elhunyt-tabanyi-mihaly-harmonikamuvesz.htmlElhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.