Most beleshetsz Campus Fesztivál kulisszái mögé – Videó

Limp Bizkit Alan Walker Campus Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott a 12. Campus Fesztivál, amin 248 fellépő 18 programhelyszínen szórakoztatta Debrecen közönségét. A fesztivál igazgatója, Miklósvölgyi Péter a Life.hu kérdésére elmondta, milyen extra kívánságokkal érkeztek az esemény kiemelt fellépői, például Alan Walker és a Limp Bizkit, de azt is megtudhatjuk, milyen jótékonysági eseményre késztették a fesztivál szervezői a VIP vendégeket.
A színpadon, előadás közben halt meg az indiai származású stand-up komikus, Manjunath Naiduhttp://www.life.hu/kult/20190722-a-szinpadon-eloadas-kozben-halt-meg-az-indiai-szarmazasu-stand-up-komikus-manjunath-naidu.htmlÉppen a családjáról beszélt, és arról, hogy mennyire szorong, amikor a színpadon összeesett Manjunath Naidu stand-upos. A 36 éves férfihoz mentőt hívtak, de nem tudták újjáéleszteni. KultOrigoKivágták a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt című sorozatbólhttp://www.life.hu/kult/20190716-kivagtak-a-sokat-vitatott-ongyilkossagi-jelenetet-a-tizenharom-okom-volt-cimu-sorozatbol-netflix.htmlKét évvel a széria indulása után a Netflix kivágta a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című amerikai kamaszdráma-sorozat első évadából. Kult--Az eső miatt szakadt félbe a Madách Színház előadása Szegedenhttp://www.life.hu/kult/20190715-eso-miatt-szakadt-felbe-a-madach-szinhaz-eloadasa-szegeden-szombaton.htmlKözbeszólt az időjárás: a Madách Színház Szerelmes Shakespeare című előadását a vége előtt 8 perccel abba kellett hagyni szombaton a Szegedi Szabadtéri Színpadon. Kult--Elhunyt Joan Gilberto, a bossa nova zenei stílus egyik alapítójahttp://www.life.hu/kult/20190707-elhunyt-joan-gilberto-a-bossa-nova-zenei-stilus-egyik-alapitoja.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt szombaton Joao Gilberto brazil gitáros, énekes és dalszövegíró, akit a bossa nova zenei stílus egyik alapítójaként tartanak számon. Haláláról a gyerekei tájékoztatták a nyilvánosságot a Facebook közösségi portálon. KultOrigoMeghalt Ungvári Tamás íróhttp://www.life.hu/kult/20190629-meghalt-ungvari-tamas-iro-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében szombaton meghalt Ungvári Tamás Széchenyi-díjas író, kritikus, műfordító - tájékoztatta a család az MTI-t.Kult--Elhunyt Radnai Annamária dramaturg, műfordítóhttp://www.life.hu/kult/20190629-elhunyt-radnai-annamaria-dramaturg-mufordito.htmlHosszan tartó betegség után, 55 éves korában pénteken meghalt Radnai Annamária Jászai Mari-díjas dramaturg, műfordító, egyetemi docens – tudatta a család, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a Katona József Színház az MTI-vel. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.