64 éves korában elhunyt Joe Longthorne műsorvezető: családja tudatta a hírt

Forrás: Shutterstock -
műsorvezető gyász műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
64 évesen hunyt el a népszerű műsorvezető, Joe Longthorne.

Családja körében hunyt el a műsorvezető, álmában érte a halál.

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a nemzet szeretett előadóművésze, Joe Longthorne ma a hajnali órákban békességben elhunyt. Joe a hálószobájában halt meg, imádott férje karjai által ölelve, rózsafüzérét a mellkasára szorítva” – tudatta közleményben a család.

Ötvenkét alkotás versenyez a Bujtor István Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190803-otvenket-alkotas-versenyez-a-bujtor-istvan-filmfesztivalon-balatonszemesen.htmlÖtvenkét alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában. A 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer emléke előtt tisztelgő seregszemlét augusztus 17. és 20. között tartják Balatonszemesen. KultOrigoA filmtörténelem legkarizmatikusabb női vámpírjaihttp://www.life.hu/kult/20190802-a-filmtortenelem-legkarizmatikusabb-noi-vampirjai.htmlA vámpírok mindig is elvarázsolták az embereket. Az őket körülvevő legendák és talányok a művészeket időről időre arra sarkallták, hogy új oldalukról mutassák be ezeket a halhatatlan lényeket. A filmipar elsősorban a férfi vérszívókra helyezte a fókuszt, de szerencsére akad pár igen karizmatikus női vámpír is. Kult--Sziget 2019: ez lesz a leglátványosabb program a fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190801-sziget-2019-ez-lesz-a-leglatvanyosabb-program-a-fesztivalon.htmlA Sziget talán leglátványosabb produkciója évről-évre a Nagy Utcaszínház, illetve a fesztiválon a legváratlanabb helyeken felbukkanó megannyi sétáló utcaszínház. Ők lesznek az idén!KultOrigoMeryl Streep kapja a torontói filmfesztivál által alapított új díjathttp://www.life.hu/kult/20190727-meryl-streep-kapja-a-torontoi-filmfesztival-altal-alapitott-uj-dijat-az-eletmuveert.htmlMeryl Streep háromszoros Oscar-díjas színésznő fogja megkapni a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál új díját, amellyel színészek életművét ismerik el. A Tribute Actor Award nevű díjat február 9-én egy jótékonysági gála keretében adják át az amerikai színésznőnek. Az adománygyűjtő gála bevételét a filmek és az iparág vezetői alkotóik népszerűsítésére fordítják – jelentették be a filmfesztivál szervezői. Kult--Elhunyt Russi Taylor szinkronszínésznő: ő volt Minnie Mouse hangjahttp://www.life.hu/kult/20190728-elhunyt-russi-taylor-szinkronszineszno-o-volt-minnie-mouse-hangja.htmlLegendás szinkronszínésznő távozott az élők sorából: 75 évesen elhunyt Russi Taylor, Minnie Mouse hangja. Kult--Tarantino először nem Brad Pittet akarta az új filmjébehttp://www.life.hu/kult/20190726-tarantino-eloszor-nem-brad-pittet-akarta-az-uj-filmjebe.htmlHamarosan Magyarországon is bemutatják Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot. Most kiderült, hogy Tarantino először nem is Brad Pittet akarta az egyik főszerepre. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.