A Virtuózok decemberben a Müpában lépnek fel

Forrás: http://www.mediaklikk.hu/musor/virtuozok/ -
Virtuózok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Az elmúlt 5 év felfedezettjei lépnek fel a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató műsor jubileumi hangversenyén december 30-án két alkalommal a budapesti Müpában.

A szólistákat a Virtuózok Zenekar kíséri, amely Szüts Apor művészeti vezetésével ezen a hangversenyen mutatkozik be, valamint a Virtuózok Kamaraegyüttes, amely 2019 februárjában alakult - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Virtuózok egykori zsűritagjai Némethy Attila, Batta András, Miklósa Erika, Szenthelyi Miklós és Kesselyák Gergely Forrás: http://www.mediaklikk.hu/musor/virtuozok/

A hangversenyen színpadra lép mások mellett Boros Misi és Balázs-Piri Soma zongorista, Gertler Teo hegedűs, Lugosi Dániel Ali klarinétos, Beke Márk harsonás, a hegedűs Abouzahra Amira és Ninh Dúc Hong Long tenorista. Bemutatkoznak a Kamara Virtuózok ötödik évadának felfedezettjei, köztük a három döntős csapat, a nyertes TanBorEn Trió, a Flautica fuvolaegyüttes, valamint Sárközy Lajos és zenekara. Az est sztárvendége a tehetségkutató megszületésétől kezdve a Virtuózokkal tartó zsűritag, Miklósa Erika operaénekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.