klippremier Freddie videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges hangú énekes egy érzelmes szerzeménnyel ejti rabul hallgatói szívét, és persze fülét.

A „Napló"-ban a zongoraművész zeneszerzővel, Demkó Mátyással és a hihetetlenül tehetséges dalszövegíróval, Hujber Szabolccsal dolgozott össze, aki a többi közt olyan nagysikerű dalok születésében működött közre, mint a „Távol" Pápai Jocitól, de rendszeresen ír a Margaret Islandnek és Péterfy Borinak is.

„Nagy tisztelője vagyok Hujber Szabi munkásságának, Matyival pedig többször is zenéltünk már együtt. Egy kérdésem volt csak a szöveggel kapcsolatban, mégpedig az, hogy személyes történet ihlette-e a szövegét. Amikor azt a választ kaptam, hogy igen, akkor beleugrottam a szerepbe, átéltem a helyzetet, és igyekeztem a legnagyobb szenvedéllyel, fájdalommal énekelni az ő bánatát."

A készítők a videóklipben is hűek maradtak a dal történetéhez.

„A klipforgatás remek volt, mindenképp tiszteletben akartam tartani, hogy egy kedves barátom igaz története az alapja a dalnak, így nem is akartam kiegészíteni, elferdíteni, magamra formálni, csak hozzátettem a saját személyiségem."

A dal szerzői és előadója ezzel a szerzeménnyel szeretnének vigaszt nyújtani mindenkinek, aki járt már hasonló cipőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.