Noah Hawley rendezi a következő Star Trek-filmet

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Noah Hawley Zoe Saldana Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noah Hawley, a Fargo-tévésorozat Emmy-díjas alkotója rendezi a következő Star Trek-filmet, amelyben James T. Kirk kapitány (Chris Pine) és űrhajójának legénysége is visszatér a filmvászonra.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a negyedik Star Trek-epizódban Pine mellett Zachary Quinto és Zoe Saldana is játszik majd a Paramount filmjében.


A Paramountnál a 2016-ban bemutatott Star Trek: Mindenen túl című epizód óta készítik elő a negyedik részt. A forgatás azonban az eredeti tervekhez képest elcsúszott, főleg a film költségvetésével kapcsolatban felmerült problémák miatt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy

Egy ponton az is szóba került, hogy S. J. Clarkson rendezheti majd a negyedik részt, s ezzel először lett volna női rendezője egy Star Trek-filmnek. A lap szerint ez a negyedik epizód nem az a Start Trek-film, amivel kapcsolatban Quentin Tarantinót emlegették korábban.

Hawley saját, 26 Keys produkciós cégén keresztül producere is lesz a Star Trek 4-nek J. J. Abrams Bad Robot produkciós cége mellett. A Star Trek-filmsorozatot Abrams indította újra 2009-ben, és ő rendezte az első két epizódot is. A harmadik részt Justin Lin rendezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.