Veréb Tamás Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy az előzetesen kihirdetett szereposztás ellenére több darabban sem ő fogja alakítani az egyik karaktert. A döntést nem érti, de elfogadja - nem tehet mást. 

Szomorú dolgot közölt követőivel Veréb Tamás. A fiatal színész a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóval a hírt, miszerint több darabban sem ő fog játszani. A rendező és a színház döntése nyomán szerepel helyette valaki más az előadásokon. Veréb Tamás elmondta, nem érti, de el kell fogadnia.

"Ez a Pesti Magyar Színház vezetésének és a Rendező Úrnak a döntése, amit el kellett fogadjak. Nagy szeretettel és tisztelettel álltam ehhez a produkcióhoz a próbafolyamat alatt és most is, nagyon szeretem ezt az előadást. Sajnos én sem értem igazán a kialakult helyzetet, meglepett ez a váratlan szituáció. Bevallom, nagyon szomorú vagyok. Elnézését kérem mindenkinek, aki esetlegesen, többek között miattam, vagy az én ajánlásomra vásárolta a jegyét és engem szeretett volna látni az előadásban. Ezúton kívánok 'Jó szelet' és óriási sikert minden kollégámnak, akivel együtt dolgoztunk hónapokig a Kincses Szigeten!" - írta a többi között Tamás.