menyasszonytánc operettszínház2019 Operettszínház Programajanló téli programok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár véget értek az ünnepek és ismét bele kell vetnünk magunkat a szorgos hétköznapokba, egy kis kikapcsolódásra év elején is szükségünk lehet, így összeszedtünk néhány szuper programot a szabad téli estékre.

Elkezdődött az új év, ismét beköszöntöttek a szürke hétköznapok. A kikapcsolódásról ebben az időszakban se feledkezzünk el: összeszedtünk néhány szuper program ötletet, amik a hideg téli időszakban is felmelegítik a lelkünket.

Menyasszonytánc

A világ első klezmer-operettje a Budapesti Operettszínházban!

A hol megható, hol pedig drámaian feszült történet, a harmincas éveket idézve, egy erdélyi, román-magyar-zsidó kisvárosban játszódik. Itt találkozhatnak a szeretetreméltó, de természetesen esendő figurákkal. Rózsival, a szép, büszke lánnyal, aki egy váratlan fordulat következtében elveszítheti a férfit, akit szeret, a városka megbecsülését, mindent, amiben eddig hitt.

Bővebb információ itt olvasható.

Időpont: 2020. január 14-től

Helyszín: Operettszínház

Menyasszonytánc az Operettszínház műsorán Fotó: Gordon Eszter/operettszinhaz.hu

Forralt Bor Fesztivál 2020

A belváros szívében első alkalommal kerül megrendezésre a Forralt Bor Fesztivál, ahol több mint 30 féle bor különlegességgel, téli finomságokkal és egyéb meleg italokkal várják az érdeklődőket.

Időpont: január 24-26

Helyszín: Fröccsterasz

A belváros szívében első alkalommal kerül megrendezésre a Forralt Bor Fesztivál Forrás: Shutterstock

Zárás utáni tárlatvezetés a Magyar nemzeti Múzeumban

100 év 100 percben: A kíváncsi és vállalkozó kedvű látogatóknak 100 perces útjuk során interaktív lehetőséget kínálnak, hogy zárás után fedezhessék fel a múzeum évszázadainak titkait, bepillanthassanak a közönség elől elzárt terekbe, ahol sosem lehet tudni, mit rejtenek a falak! Az időutazás során minden korszak és terem rejteget valami meglepetést, belépés csak saját felelősségre!

Időpont: január 22

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum

Zárás utáni tárlatvezetés a Magyar nemzeti Múzeumban Forrás: Facebook/100/100 Száz évek száz percben

Budapesti Borfesztivál - az év első fesztiválja


Több mint 800 féle hazai és nemzetközi borral várja az ország borkedvelőit 2020. február 1-jén az év első borfesztiválján a Winelovers Grand hagyományteremtő csúcseseménye. Középpontban a borkóstolás mellett az ismeretek szerzése, a borral kapcsolatos edukáció áll, külön fókuszálva a jövő borfogyasztóira, a prémium borok szerelmeseire és a WSET oktatási rendszere iránt érdeklődő, nemzetközi borokra nyitott közönségre.

Időpont: február 1

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

Több mint 800 féle hazai és nemzetközi bor közül válogathat, aki ellátogat a Winelovers Grand borfesztiválon Forrás: Shutterstock

Szimfonikus szuperkoncert lesz a Képzelt riportból

Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt. A dalok most új köntöst kapnak: szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a slágereket, újra felcsendülnek az örök dallamok, a Dunakeszi Szimfonikusok Farkas Pál vezényletével egy igazi időutazásra invitálják a várhatóan nagyszámú érdeklődőt.

Időpont: február 13

Helyszín: RAM Colosseumban

Szimfonikus szuperkoncert lesz a Képzelt riport egy amerikai popfesztivál című halhatatlan musicalből Forrás: Facebook/Budapesti Showszínház

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.