A Dal 2020 - Ma este lesz a második elődöntő

Forrás: MédiaKlikk/Duna TV -
A Dal 2020 műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este lesz A Dal 2020 második elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban - írja az MTI.

A versenydalok akusztikus változatban csendülnek fel a stúdióban.

A második elődöntőből újabb négy versenyző kerül a március 7-i döntőbe, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

A mai adásban Ember Márk (dalának címe: Tovább), a Kies (Az egyetlen), Kóbor Zsóka és Polgár Patrik (Valamiért), Kökény Attila (Búcsúznom kell), Molnár Dániel (Ábránd), a Nene (Későre jár), Pál Dénes (Készen állsz), a Turbo (Iránytű) és Wolf Kati (Próbáld még) mutatja be akusztikus produkcióját.

A február 22-i első elődöntőből a Fatal Error (Néma), Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól), Takács Nikolas (Csendbeszéd) és a Tortuga (Mámor tér 3.) már bejutott a március 7-i döntőbe.

A Dal, 4. adás, A Dal 2020 negyedik élő adás, 2020.02.22., döntősök Forrás: MédiaKlikk/Duna TV

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi és pontozza.

A mai műsor extra produkciója Balázs Fecó lesz, aki Évszakok című dalát énekli el. Az adásban átadják "A Dal 2020 Legjobb Dalszöveg Írója" különdíjat, amellyel a győztes a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának a díját is elnyeri.

A Dal 2020 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie. A Dal mai adása után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is érdekességekkel szolgálnak a produkciókról, kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.