Phil Collins turné Genesis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás brit progresszív rock/popzenekar ősszel ismét turnéra indul az Egyesült Királyságban és Írországban.

Az együttes 1977-től 1996-ig turnézott aktívan, Phil Collins énekes-dobossal, Tony Banks billentyűssel és Mike Rutherford gitáros-basszusgitárossal, majd 2006- ban újra elkezdtek koncerteket adni.

"Az elmúlt 28 évben csak két fellépésünk volt brit földön, így aztán ideje volt" - fogalmazott Rutherford, amikor a csapat szerdán a nagy bejelentést tette a BBC Radio 2 műsorában.

Phil Collins úgy fogalmazott, hogy vannak dalok, amelyeket muszáj eljátszaniuk, különben a közönség kifütyüli őket, de még dolgoznak a műsoron és a dalsorrend kialakításán.

A Last Domino? című turné első koncertje november 16-án Dublinban lesz, ezt követően koncertet adnak Liverpoolban, Leedsben, Birminghamben, Belfastban, Manchesterben, Newcastle-ban, Glasgow-ban és kétszer lépnek közönség elé a londoni O2 Arenában. A Last Domino szókapcsolat utáni kérdőjel pedig egyértelmű jele annak, hogy Collinsék sem döntötték el, hogy ez lesz-e az utolsó turnéjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.