Verbális erőszakkal vádolják Eszenyi Enikőt: megszólalt Néder Panni - Videó

Néder Panni petíció Kovács Patrícia Eszenyi Enikő Hevér Gábor Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eszenyi Enikő ellen írt nyilatkozatot olyan színészek írták alá, mint Kovács Patrícia, Stohl András és Hevér Gábor. A Mokkában Néder Panni rendező és Mészáros Máté színművész beszéltek az esetről.

Panni korábban a közösségi médiában osztott meg egy negatív kijelentést Eszenyi Enikővel kapcsolatban.

"2017 nyarán utaltam arra, hogy 2010-ben Enikő átrendezte a diplomamunkámat, utána bocsánatot kért tőlem - 6 évvel később - és 2017-ben felkért egy munkára, amin én öt hónapot dolgoztam, majd a végén mással akarta megcsináltatni a munkámat, és pénzt sem kaptam az egészért... Ekkor írtam ki a történteket."

Mészáros Máté hangsúlyozta, hogy a társulat védelmében adták ki a nyilatkozatot, nem pedig Eszenyi Enikő ellen.

"Mi akkor találkozunk az Enikővel, amikor ő rendez, de mégis azt érzem, hogy bár a szakmámhoz hozzátartozik az, hogy kritizálnak engem, de az, hogy ezt hogyan teszik, vagy hogy az emberi minőségemet, vagy az aktuális színészi megoldásaimat kezdik el kritizálni, az nem mindegy..."

-mondta a színész.

A szakmai bizottság Eszenyi Enikő pályázatát találta a legjobbnak, amin Néder Panni nagyon felháborodott. Szerinte mind morális, mind etikai, mind szakmai szinten értelmezhetetlen a döntés.

A támogatástól nem várnak semmit, csak szeretnék, ha napvilágot látnának a szilárd tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.