Kis híján a Grace Klinika sztárja kapta meg Thor szerepét

film Chris Hemsworth Thor Kevin McKidd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem tudjuk képzelni, hogy Thor szerepét valaki más játssza, pedig úgy tűnik, eredetileg nem Chris Hemsworth-nak szánták, hanem a Grace klinika sztárjának, Kevin McKiddnek.

Chris Hemsworth a tökéletes Thor, legalábbis miután ráosztották a szerepet már mindenki így gondolja. Most viszont kiderült, hogy eredetileg nem feltétlen neki szánták!
Charlie Wen, a Marvel Studios látványfejlesztési vezetője megosztott még a film elkészülése előtt készült rajzot Thorról, és hozzáfűzte, Chris akkoriban még nem volt képben, sokkal inkább Kevin McKiddről formázták a figurát.

A rajongók a hír hallatán kiakadtak, mivel már el sem tudnák képzelni, hogy ne Chris játssza kedvenc karakterüket. Végül persze mégsem a Grace klinika sztárja kapta a szerepet – írja a Mirror.
Ám Chris Hemsworth-nak meg kellett küzdenie érte méghozzá saját testvérével, ugyanis végül ők ketten maradtak versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.