A színész a járvány előtt volt, hogy egy nap két-három előadást is adott, havonta akár negyvenszer is színpadra lépett. A pandémia azonban változtatott a hozzáállásán és bár a világot jelentő deszkákat sose hagyná maga mögött, a mai napig csodaként éli meg, hogy a legnagyobbakkal léphet színpadra.

Hatalmas változást hozott a koronavírus-járvány a színész életébe, hiszen négy hónapig nélkülöznie kellett a színpadot. Hiányzott a közönség, a színpad, de nem tétlenkedtem. Kipihentem az elmúlt 15 évet, letettem a vitorlás- és motorcsónak vizsgát, részt vettem a Kapitány Iván rendezésében készült karantén-sorozatban, különféle dalokban működtem közre, szóval csináltam, amit csak lehetett. Közben átértékeltem a dolgokat és rájöttem, hogy vissza kell vennem a tempóból. Nem szeretnék már havi 40 előadást vinni, naponta kétszer-háromszor színpadra állni, mert az a tempó előbb vagy utóbb megbosszulja magát. Ha nem jött volna ez a kényszerpihenő, nem tudom meddig bírtam volna azt a hajtást" - mondta a 95.8 Sláger FM-en Nagy Sándor, aki a mai napig egy csodának éli meg, hogy színészként keresi a kenyerét.

Nagy Sándor már nem akarja felvenni ugyanazt a tempótForrás: MTI/Kallos Bea

„A szüleim nagyon hittek bennem, sokat köszönhetek nekik. Édesapámnak volt egy hobbi-zenekara, tőle kaptam egy szintetizátort, amin autodidakta módon kezdtem el játszani. Világéletemben utáltam szerepelni, de a zene valamit kinyitott bennem. Aztán jött a Színművészeti, ahova harmadszorra vettek fel, egy remek osztályba"- emlékezett vissza a színész, aki olykor rácsodálkozik pályafutására. „Teljesen nonszensz, hogy én ezt csinálom! Néha állok a takarásban, nézem Hernádi Juditot, Zsurzs Katit vagy Gálvölgyi Jánost és egyrészt hálásnak és szerencsésnek érzem magam, másrészt néha teljesen kívülállóként látom magam, hihetetlen, hogy ott vagyok. Egy csoda, hogy idáig eljutottam, hogy velük játszhatom, nagyon hálás vagyok a sorsnak ezért" - mondta Nagy Sándor.