Kiszökött üvegkalitkájából az igazi Annabelle baba?

ijesztő film Annabelle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Démonok között című film egyik ikonikus figurája, Annabelle baba. Sokan nem tudják, de az életben is létezik, és állítólag kiszökött a Warren házaspár múzeumában található üvegbörtönéből. Az ijesztő rejtélyek után nyomozó pár több ereklyét összegyűjtött, ám a legtöbb "gond" a hátborzongató játékkal volt. 

A baba elvileg 1970-ben került nővérnek tanuló fiatal lányhoz, aki ezek után természetfeletti történésekre lett figyelmes, valamint többször megesett az is, hogy Annabelle nem volt azon a helyen, ahol hagyta.

A játék végül életveszélyessé vált, és kiderült, hogy megszállta az ördög, aki egy kislány szellemének hazudta magát.

Ezt követően vették fel a kapcsolatot a híres Warren házaspárral, és bezárták őt egy szentelt üvegvitrinbe, hogy többé ne okozzon gondot. Nem is történt semmi furcsaság, idáig.

A MovieWeb írása szerint állítólag pár napja eltűnt a Warren család múzeumából Annabelle, vagyis pontosabban megszökött és senki se tudja, hogy jelenleg hol van. Ám nyilvánvalóan egy alaptalan pletykáról lehet szó, hiszen tavaly lezárták a múzeumot, és már régóta nem is ott volt Annabelle, hanem Warrenék vejénél, Tony Speránál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.