Megdöbbentően sok pénzért kelt el Ed Sheeran első lemeze

Forrás: Rockstar Photographers
Forrás: Rockstar Photographers -
rajongó vagyon relikvia lemez első Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan, hogy egyes rajongók mennyi pénzt képesek csak azért kifizetni, hogy imádott sztárjukról kézzel fogható tárgyi emlékük legyen. Most kiderült, hogy Ed Sheeran első lemezéért mekkora összeget volt hajlandó kifizetni egy gyűjtő. 

Az első albumból összesen 20 darab készült, amit az énekes korábban nem hozott nyilvánosságra, pusztán a családtagok és a barátok kaptak belőle, akik közül egyikük megvált a lemeztől és eladta egy megszállot rajongónak.

Hihetetlen, hogy

a rajongó több, mint 100 ezer fontot (38 millió Ft) adott azért a lemezért, amit a brit énekes, Ed Sheeran először rögzített

- írta meg a cnn.com.

Forrás: sziget.hu/rockstarphotographers

"Nem csodálom, hogy őrült összeget fizettek érte, hiszen a Spinning Man című lemez Ed Sheeran karrierjének a kezdete. Ez egy történelmi emlék, aki meghallgatja, tudja, hogyan kezdődött a világraszóló karrier" - mondta Ed Sheeran egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.