Milyen napszemüveget viselnek a celebek?

Forrás: eyerim.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok öltözködési szokásait, sminktrükkjeit, frizuráit sokan lesik árgus szemekkel, és próbálják őket leutánozni, esetleg kipróbálni 1-2 elemet. Nem kivétel ez alól az sem, hogy milyen napszemüveget viselnek.
Forrás: eyerim.hu

A napszemüveg alapkellék a napsütéses éghajlatokon, illetve a melegebb hónapokban. Funkcionális tárgyból mára divatos kiegészítő lett, amit nemcsak azért hordunk, hogy ne süssön a szemünkbe a nap, hanem azért is, hogy feldobja a megjelenésünket. Nos, ezzel ugyanígy vannak a celebek is. Gyakorlatilag ők diktálják a trendet, amit ők viselnek az biztosan divatos – na de milyen napszemüveget is hordanak?

Mindenkinek más áll jól

A napszemüveggel éppen azért szoktunk picit bajban lenni, mert nem mindenki tudja pontosan, mi az, ami igazán az ő fazonja, mi áll jól neki. Aki szerencsés alkat, azon többféle napszemüveg is remekül mutat, nekik legfeljebb a bőségzavara miatt nehéz választani a szemüvegek közül. Mások azonban nehezen találják meg azt az 1-2 típust, ami illik hozzájuk.

Nincsenek ezzel másképp a sztárok sem, bár nekik jó eséllyel egy jó stylist megmondja, milyen napszemüveget érdemes viselniük. Mi pedig igyekszünk tanulni tőlük, hogy könnyebben találjuk meg az ideális darabot. Szerencsére a választék széles, például az eyerim collection darabjai között is.

Kis segítségként nézzük meg, mely fazonok voltak a celebek körében a legkedveltebbek 2020-ban:

  • A cicaszem-forma. Ez az a fajta napszemüveg, ami a felső szélein kissé húzott, macskaszem formájú. Nagyon nőies, szexi fazon, éppen ezért kell hozzá egyfajta magabiztosság, csajos stílus. Láthattuk ilyen napszemüvegben például Miranda Kerrt, vagy Meghan Markle-t, vagy Reese Whiterspoont.
  • A pilóta. A pilóta napszemüveg örökzöld, sosem megy ki a divatból. Ez a klasszikus, ilyenek voltak az első napszemüvegek, amik forgalomba kerültek, népszerűségük pedig azóta is töretlen. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy csak kevesen vannak, akiknek ez a forma nem áll jól. Jennifer Lopez is szeret biztosra menni, és esküszik az aviátor napszemüvegre.
  • Geometrikus formák. Egy ilyen napszemüvegben garantáltan feltűnő leszel, mégpedig azért, mert ezek nem azok a típusok, amik szépen simulnak a vonásaid közé. Mindenképpen kilóg kicsit az outfitedből egy ilyen szemüveg, éppen ezért ezt tudni kell viselni. Kell hozzá egyfajta határozottság és önbizalom: meg sem fordulhat a fejedben, hogy furcsán nézel ki, el kell hinned, hogy a napszemüvegedben szexi vagy! Beyoncé és Kylie Jenner már megmutatták, hogy nekik megy ez.
  • Tükröződő napszemüvegek. Vannak olyan típusú napszemüvegek, amik nagyon erősen tükrözik a környezetüket, ezért meglehetősen szembetűnőek. Bármilyen formában előfordulhatnak, és sok embernek állnak jól, de itt is igaz, hogy kell hozzá magabiztosság, mert garantáltan nem maradsz észrevétlen egy ilyenben. Olivia Palermónak ez meg is van.
  • Kerek napszemüveg. Ez nem áll jól mindenkinek, de azért sokan, leginkább a szögletesebb, keményeb arcformához passzol, mert lágyítja a vonásokat. Rita Ora például éppen ilyenekkel rendelkezik, ezért neki ez remek választás.

Ne feledjük el, hogy ami egy celebnek jól áll, nem biztos, hogy nekünk is! Vehetünk tőlük tippeket, de azért ellenőrizzük, hogy a saját arcvonásainkhoz is passzol-e az adott szemüveg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.