Szomorú hírt közölt rajongóival a Hiperkarma énekese, Bérczesi Róbert

Bérczesi Róbert korlátozás koncert Hiperkarma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus- járvány egyre több áldozatot és beteget követel, így a kormány igyekszik minél több korlátozást bevezetni. A tegnapi szabályok kihirdetése pedig igencsak fontos volt, mivel ez újra komolyan érinti a művészvilágot. Ennek okán Bérczesi Róbert a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy a novemberi koncertjei elmaradnak.

„Drágáim, sajnos szomorú hírt kell közölnöm veletek: mind a november 7-i budapesti, mind a november 14-i székesfehérvári Én meg az Ének koncert elmarad, mégpedig a valószínűleg már általatok is jól ismert nyilvánvaló okból kifolyólag, ami nevezetesen a koronavírus második hullámának érkezése.

Még csak annyit sem tudok megígérni nektek, hogy még ebben az évben találkozunk, hiszen a jövő jelenleg mindannyiunk számára homályos és bizonytalan. Nagyon sajnálom" - olvasható az énekes bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.