A macskákról tudni lehet, hogy igazi egyéniségek, akik a legönfejűbb és legmakacsabbak a világon. Ők azok, akik mindig azt csinálják, amihez éppen kedvük van, fittyet hányva arra, hogy a környezetében éppen mi zajlik. Az egyéniségekre visszatérve van olyan kivételes szőrgombócok, akiket látva  stílusosabb és elegánsabb négylábút keresve se találhatnánk. 

Azt már tudjuk, hogy a különféle macskás fotósorozatokkal bárkit le lehet nyügőzni, hiszen ők azok az állatok, akik bárhol, bármilyen pózban képesek elaludni vagy elképesztően meghökkentő módon sokkolni a gazdájukat, legyen szó egy szokatlan mimikáról, egy új alvóhelyről. A cicák nagyon szórakoztató és vicces állatok, még ha nagy ritkán ezt igen jól titkolják.

Van azonban olyan doromboló négylábúak, akik lehengerlő sármjukkal, eleganciájukkal és szédítő stílusukkal az egész világot képesek levenni a lábukról és bármilyen karaktert képesek életre kelteni.

Azt nem tudni, hogy a gazdik vagy a cicák élvezik jobban a beöltözést, de az tény, hogy óriási sikert aratnak a sokszínű macskák a közösségi oldalon, ahol több, mint 64 ezer rajongó lelkesedik értük.

A jelmezes macskák zseniális fotóinak megtekintéséért kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Forrás: Instagram/Cat Cosplay