Megjelent a Lavazza 2021-es naptára, amely elképesztő alkotásokat tartalmaz. A sokoldalú és tehetséges művészek kreációi a nehéz és embert próbáló időszak utáni újjászületést ábrázolják.

A Covid-19 járványhelyzet korábban aligha tapasztalt távolságot szült a társadalomban, ami az élet számos területén változásra kényszeríti az emberiséget.  A művészek, fotósok ebből a helyzetből merítkezve varázslatos alkotásokat hoznak létre, amelynek ékes példája a Lavazza 2021-es naptára is, amely az Új Emberiség címet kapta - írja a designyoutrust.com.

A naptár létrehozásában olyan alkotók vettek részt, mint Steve McCurry, David LaChapelle, Martin Schoeller, Patti Smith, valamint a Gyermekvédelmi Tudásközpont ügyvezető igazgatója, Inger Ashing is, akiknek célja, hogy a fotók segítségével felébresszék az egyéni érzékeket és a művészet segítségével újra közelebb hozzák az emberiséget egymáshoz. További azt remélik, hogy a jelenlegi nehéz és embert próbáló időszak újraéleszti a valódi értékeket, a tolerancia és a fenntartható fejlődés fontosságát.

A megindító alkotások megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Fotó: Christy Lee Rogers/2021 Lavazza Calendar