Puskás Peti még pár éve írt egy dalt VV Zsófinak. A "Rágógumi" című dal meglepő módon sikeres lett, már több mint 600 ezren megnézték a YouTube-on.

Puskás Petinek nem indult könnyen a zenei karrierje. Bár a Megasztárban való szereplésével megismerték az emberek a nevét, ez a népszerűség pár év alatt a homályba veszett - írja a Blikk

Puskás PetiForrás: RTL Klub

Peti akkor a The Biebers zenekar tagja volt, de más munkákat is elvállalt. Írt például a valóságshow-ban résztvett VV Zsófikának egy számot, ami a Rágógumi címet kapta. A dal gyorsan népszerű lett, ami Puskás Petit lepte meg a legjobban.

„Dükivel ültünk otthon, megjelent és vágyakoztunk a sikerre, hogy végre legyen egy sikeres dalunk, és azt láttam, hogy egy óra után 160 ezren nézték meg... Néztem magam elé... mondom, ez borzasztó. Borzasztó, hogy egyrészt ezt miért nézik ennyien, másrészt meg borzasztó, hogy úgy tűnik, ez lesz eddigi életem legnagyobb zenei sikere, a Rágógumi című dal"

– mesélte Puskás Peti.

Szerencsére Petinek azóta voltak nagyobb zenei sikerei is és az élete is egyenesbe került, hisz nemrég kérte meg szerelme, Dallos Bogi kezét.