Kiderült, kik lesznek az EFOTT fő fellépői idén

Forrás: EFOTT -
EFOTT hazai fesztivál 2021 fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb rendelet szerint 2021 nyarán újra megrendezhetik a nagyobb fesztiválokat is. Az EFOTT szervezői ma reggelre közkinccsé is tették a Velencei-tó partján augusztus 11-15. között tartott esemény szinte teljes nagyszínpados programját, és ígéret szerint a többi helyszín zenekari felhozatalát is hamarosan bejelentik.

Szerdától vasárnapig ezek a zenekarok már biztosan várják az Efottozókat: Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, Brains, Horváth Tamás, Margaret Island, Magna Cum Laude, Rúzsa Magdi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp, Irie Maffia, The Biebers... – sokáig tartana a teljes lineup felsorolása, de az EFOTT hivatalos honlapján már áttekinthető a nagyszínpad programja, napi bontásban is.

EFOTT 2019 Forrás: EFOTT

A szervezők ezúttal a főszínpadi programfelhozatalt jelentették be, de ígéret szerint nem váratják sokáig az érdeklődőket és hamarosan megosztják a további közkedvelt fellépők nevét is. Sőt! Elárulták, hogy idén két nagyszínpaddal készülnek és nemzetközi produkciókkal is tárgyalnak! Összesen 100 fellépő várható a 45. EFOTT-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.