Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv megkapta első filmszerepét, a magyar-szlovák koprodukcióban készült Külön falkában alakítja a magának való, erőszakos természetű apukát. Kis Hajni első mozifilmje meghívást kapott Közép-Európa legnépszerűbb és egyetlen „A kategóriás" fesztiváljára.  A büszke feleség, Zsuzsi Karlovy Varyból, a Nemzetközi Filmfesztiválról osztott meg közös fotót férjével.

 A Külön falka történetének középpontjában áll a tizenkét éves Niki (Horváth Zorka), nagyszüleivel él, akik nem tudják kordában tartani a vadóc, az iskolában nehezen beilleszkedő gyereket.

Amikor Niki megtudja, hogy édesapját, Tibort kiengedték a börtönből, minden tiltás ellenére felkeresi a férfit. Tibor (Dietz Gusztáv) kidobóként dolgozik a budapesti éjszakában. Magának való alkat, erőszakos természete miatt állandó harcban áll a környezetével. Sötét múltja és egy családi titok miatt kerüli a lányával való találkozást, de Nikit nehezebb lerázni, mint gondolta. A két kívülálló lassan közeledni kezd egymáshoz, de minden az ellen szól, hogy a család egyesülhessen.

A majdnem egy évig tartó szereplőválogatás során közel 1500 kislányt és 400 férfit néztek meg az alkotók a főszerepekre: az apát alakító Dietz Gusztáv egykori grappling-küzdősport világbajnok, a kislányt Horváth Zorka játssza. 

 Guszti felesége, Laky Zsuzsi az augusztus végi Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválról büszkén posztolt közös képet a férjével, akinek ez az első mozifilmes kalandja.

"Ma szerintem én vagyok a legbüszkébb feleség" - írta a kép mellé Zsuzsi.