Az OliverFromEarth és Tha Shudras görbe tükröt tart az emberek elé: új daluknak fontos üzenete van

Forrás: OliverFtomEarth -
Tha Shudras dal OliverFromEarth!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A humor ideális táptalajt biztosíthat arra, hogy fontos kérdések kerüljenek rivaldafénybe."

Az OliverFromEarth és a Tha Shudras egy központi társadalmi problémára világít rá egy szórakoztató, utcai performansszal.

"A közösségi média megjelenésével egyrészről teljesen hétköznapivá vált, hogy az ember valóságshow-t csinál az életéből, határok nélkül áldozza be saját és környezete privát szféráját, másrészről, hogy a visszajelzésért képes abszolút figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással van a környezetére, és az abban élőkre"– meséli Patocska Olivér, aki Barabás Dáviddal közösen alkotja az OliverFromEarth izgalmas duóját.

Az OliverFromEarth és Tha Shudras görbe tükröt tart az emberek elé Forrás: OliverFtomEarth

"Mivel a Tha Shudras frontemberével, Tibivel, művésznevén »FMaN«-nel jó barátok vagyunk és mindig is szerettünk volna együtt dolgozni, úgy ítéltük meg, ez az a téma, amit mindkettőnk szívesen továbbvinne egy zenei kollaborációban."

Az ütős, őszinte rapbetétekből és fülbemászó refrénből építkező track ügyesen kiaknázza az iróniában rejlő lehetőségeket, és ez még nem minden! Dávid egy "utcai kísérletnek" is alávetette magát:

A közösségi médiából előny is kovácsolható, erre is szeretnének rávilágítani.

"Szeretnénk felnyitni az emberek szemét: a social media platformok jótékonyak is lehetnek, ha ezt a jó szándék, a közösségépítés vezérli, ellentétben az öncélúsággal, rombolással."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.