Kómában van a világhírű énekes, intenzíven kezelik

betegség kóma intenzív osztály Carlos Marín Il Divo kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik leghíresebb együttesének énekesét intenzív osztályon kezelik, milliók aggódnak érte.

Az Il Divo, a világ egyk legismertebb énekegyüttese az Egyesült Királyságból származik, ám tagjai más-más nemzetiségűek. 2004-ben Simon Cowell hozta össze a többféle stílusban alkotó, a "popera" (opera és popzene keveréke) úttörőjének is tartott zenekart, mely azóta kilenc albumot adott ki, koncertjeikre több mint 2 millió jegy kelt el világszerte. Számos híresség előtt játszottak már, Budapesten is több koncertet adtak az elmúlt években.

2021-es angliai turnéjuk egy részét lemondták, illetve 2022-re tették át, mert énekesük, az 53 éves spanyol származású Carlos Marín betegség miatt kórházba került, ahol orvosai intenzív osztályon kezelik, mesterséges kómában tartják - írja a Daily Mail.

Carlosról egyelőre annyit lehet tudni, hogy bár állapota súlyos, a szervei jó állapotban vannak. Rajongók százezrei drukkolnak felépüléséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.