Lecserélték A Dal műsorvezetőit: ők kerülnek a helyükre 2022-ben

A Dal 2022 A Dal Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a mikrofont ezúttal is magához ragadja majd, de énekelni nem fog, új területen próbálja ki magát: Rókusfalvy Lilivel együtt vezeti A Dal című műsort 2022-ben. 

"Nagyon boldog vagyok és megtisztelve érzem magam, hogy együtt vezethetjük A Dal 2022-es műsorát Rókusfalvy Lili társaságában! Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek, szóval annyit mondok, hogy ez Király lesz" - írja a Blikk Király Viktor Instagram-oldalára hivatkozva.

Rókusfalvy Lili pedig szintén az Instán a következő posztot írta:

„Nem egy izgi duett lesz ez, hanem A Dal 2022 új műsorvezető párosa! Mi nagyon várjuk már, ugye?"

A hétrészes műsor célja, hogy a szakmai zsűri és a nézők közösen válasszák ki a 455 pályamű közül élő adásba került 40 produkció közül a legjobb magyar slágert. Ahogy már évek óta, idén is kiosztják A Dal felfedezettje és A legjobb dalszöveg díját is.

Az MTVA és a Duna Média pályázatára november 22-ig jelentkezhettek a versenyzők.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.