Ezzel a sztárral gyomorforgató volt a csókolózás: hiába kívánatos a színésznő, ha halszagú

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Robert Pattinson Brad Pitt csókjelenet Jennifer Lawrence Kate Hudson magazin filmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmvásznon látható csókjelenetek a külső szemlélő számára tűnhetnek nagyon érzékinek még akkor is, ha a szereplők a poklok poklát élték át, amikor leforgatták. Nem egy olyan színész van, aki egyáltalán nem élvezte ezeket a pillanatokat. Vagy a szituáció, vagy a partner nem volt megfelelő, de nem volt más választásuk, mint ezek ellenére rátapasztani a szájukat a másikéra, és remélni a legjobbakat. Szerencsére sem az illem, sem a szemérem nem tartotta vissza őket attól, hogy később elmeséljék a legrosszabb élményeiket.

Dane Cook

Az amerikai színész, aki emellett zenész és humorista is, a 2000-es évek elején nagyon sok vígjátékban kapott szerepet. Láthattuk a Kabalapasiban, az Ezt jól kifőztük! című romantikus moziban, és a Spanom csajában is.

Dane Cook Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Utóbbiban Kate Hudson volt a partnere, vele váltott csókot a filmben. A gyönyörű színésznő viszont mindent megtett azért, hogy élvezhetetlen legyen vele a csókolózás. Erről a színész mesélt egy beszélgetős műsorban. „Azt hiszem, szándékosan hagymát lakomázott közvetlenül a jelenet előtt" – mondta Dane Cook, aki így természetesen csak azt várta, hogy véget érjen a nézők számára romantikusnak szánt pillanat.

Reese Witherspoon Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

A színész csúnyán meg volt fázva az ominózus film forgatásán, és folyton folyt az orra... Érthető, hogy a helyzet így inkább volt visszataszító, mint kívánatos.

Liam Hemsworth

A színész a legrosszabb csókját az Éhezők viadala forgatásán élte át. Jennifer Lawrence-szel kellett ilyen közelségbe kerülniük, az eredmény pedig gyomorforgató lett. A színésznek bőven elég nehézséget okozott már az is, hogy a legjobb barátjával kell szenvedélyes csókot váltania, Jennifer Lawrence-nek pedig nem állt szándékában megkönnyíteni a helyzetet.

Liam Hemsworth Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A színésznő minden intimebb jelenet előtt belakmározott vagy fokhagymából, vagy tonhalból, és természetesen fogat sem mosott. Tette mindezt persze azzal a szándékkal, hogy a barátja még véletlenül se élvezze a vele való csókolózást. Ezt sikerült elérnie.

Kirsten Dunst

Nem gyakran hallhatjuk, hogy Brad Pitt-tel csókolózni utálatos élmény, Kristen Dunst mégis gyűlölte, hogy meg kellett csókolnia a színészt.

Kirsten Dunst Forrás: AFP/Lisa O'connor

Azt azért fontos hozzátenni, hogy a színésznő csupán 11 éves volt az Interjú a vámpírral forgatásán, ebben a filmben csókolta szájon a világ egyik legszexisebb férfiját, aki számára olyan volt, mintha a testvére lenne, így nemcsak a korkülönbség miatt érezte nagyon kellemetlennek a dolgot Kristen Dunst. „Annyira utáltam, mert Brad olyan volt nekem a forgatáson, mint a bátyám. Furcsa és durva volt" – mondta a színésznő az élményről.

Colin Farrell

A színész esetében a csókjelenet nem azért volt kellemetlen, mert a partnere mindent megtett azért, hogy ne élvezzék a romantikus vagy szenvedélyes pillanatot. A rendező tette kínossá a helyzetet. Az emlékmás című filmben Kate Beckinsale volt a partnere, vele kellett csókolóznia, a szituáció pedig azért volt a szokásosnál is kellemetlenebb, mert a film rendezője, Len Wiseman volt akkoriban Kate Beckinsale férje.

Colin Farrell Forrás: AFP/Angela Weiss

A helyzetet Colin Farrell meglehetősen kényelmetlennek tartotta, főleg, hogy a rendező nem tette meg nekik azt a szívességet, hogy a szükséges pillanatban elfordítja a fejét, vagy kimegy a szobából.

Korábban más sztárok is vallottak már a kellemetlen intim élményeikről: nekik sem volt jó a csókjelenet a partnerükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.