95 éves korában távozott az élők sorából a legendás sorozatsztár, June Brown. A szomorú hírt családja közölte a nyilvánossággal.

Az EastEnders című népszerű brit szappanopera sztárja, June Brown 95 évesen hunyt el. A szomorú hírt családja jelentette be.

"Mély szomorúsággal jelentjük be, hogy szeretett édesanyánk, June nagyon békésen elhunyt vasárnap este Surrey-i otthonában, családja mellett. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben" – írta közleményében June Brown családja.

Gyász! Meghalt a népszerű sorozatsztárForrás: BBC

A színésznő 1985 óta alakította a műsorban Dot Cotton karakterét, összesen 2884 epizódban tűnt fel.

"Nagyon békésen halt meg surrey-i otthonában, a családja végig mellette volt. Nincs szó arra, hogy leírjuk, mennyire szerette és imádta June-t mindenki az EastEndersben. Szeretetteljes természetét, szellemességét és remek humorát soha nem felejtjük el... June figyelemre méltó alakításai az EastEnders legszebb pillanatai közé tartoznak... Egy nagyon fényes fény kialudt ma az EastEndersnél, de mindannyian egy édes sherryt fogunk emelni June emlékére... Nyugodj békében, drága June. Soha nem felejtünk el" – emlékezett a művésznőre az EastEnders szóvivője.