Tóth Gabi férjéről mintázták a TV2 vadonatúj sorozatának főszereplőjét?

Forrás: Instagram/gabor.krausz -
Kálloy Molnár Péter Martinovics Dorina új heti sorozat Simon Kornél kritika TV2 sorozat ajánló Kovács Panka Medveczky Balázs magazin Básti Juli Pepe (sorozat) Mucsi Zoltán Kovács Lehel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollár Gábor = Krausz Gábor?

Minden bizonnyal ez a kérdés foglalkoztatja majd a nézőket, miután megnézték a TV2-n április 10-én, vasárnap este induló új heti sorozat, a Pepe első részét. A családi vígjátéksorozat sármos főszereplője ugyanis egy karakán, szigorú és kissé mogorva, ám elképesztően sikeres és elismert séf, aki nem mellesleg az egyik hazai tévés reality, a Séfek séfe zsűritagja is. Már a külső és a stílus is emlékeztethet minket valakire, a kétségeink azonban teljesen eloszlanak akkor, amikor meghalljuk, hogy főhősünket Gábornak hívják, a családneve pedig K betűvel kezdődik.

A Pepe nem teljesen hazai találmány, ugyanis az alapötletet egy spanyol sorozattól kölcsönözték a készítők. Az ilyesfajta adaptáció nem idegen a magyar tévés piacon, hiszen így készült a Mintaapák és a Korhatáros szerelem is, és mindkettő esetében láthattuk, hogy remekül a helyi viszonyokra tudták adaptálni a történetet, a szereplőket. A Pepe esetében is jól sikerült a "magyarosítás", ugyanis sehol sem érződik, hogy spanyol forgatókönyv szolgáltatta az alapot.

Jelenet a Pepe című új soroztból, ami április 10-én, vasárnap este indul a TV2-n Simon Kornél főszereplésével Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A történet főhősei szakácsok. A korábban már említett Kollár Gábor (Simon Kornél) hazánk egyik legismertebb sztárséfje, a minimalista konyha koronázatlan királya, aki a szakmájában ugyan rendíthetetlenül menetel előre, a magánéletében viszont hibát hibára halmoz. Megbukni látszik férjként és apaként is. Partnere a sorozat címszereplője, Pepe (Mucsi Zoltán), aki az élet minden területén csak csetlik-botlik, sem a szerelemben, sem a munkájában nincs szerencséje. Saját kockás abroszos kifőzdéje a csőd közelében áll, és egyik vendég sem értékeli a duplapaníros krokettet vagy a rántott disznósajtot.

Hogy a két férfit mi köti össze? Az a váratlan fordulat, hogy Gábornak valójában Pepe az apja, ám erről a pecsenyéző tulaja semmit sem tud. A fiatal sztárséf is csak a negyvenes éveiben szembesül a kegyetlen igazsággal, amikor igazinak hitt édesapja a halálos ágyán közli vele a tényeket. A férfi megkéri Gábort, hogy segítsen az apján és mentse meg a bukástól a vidéki éttermet. Így kerül főhősünk Dunaszéphelyre, ahol szép lassan nemcsak Pepét, hanem apja barátait, szerelmét és a városka lakóit is megismeri.

Krausz Gábor Forrás: Instagram/gabor.krausz

A séf nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy Michelin-csillagos éttermet varázsol a kifőzdéből, és úgy segít Pepének felfuttatni a helyet, hogy nem árulja el, valójában ő a gyermeke.

A csatorna szerint a Pepe mindent megkapott, ami ahhoz kell, hogy egy sorozat sikeres legyen. Az első két rész alapján elmondható, hogy a TV2 újdonsága nemcsak vicces, hanem szerethető is, és sikerült lefektetniük egy olyan történet alapjait, amelynek folytatását kíváncsian várják majd a televíziónézők. A negyvenes éveire Mácsai Pál vonásait magára öltő Simon Kornél magabiztos játékával uralja a képernyőt és remekül egyensúlyoz a marcona és unszimpatikus, mégis kedvelhető séf/főnök/apa/gyermek szerepében. Mucsi Zoltán ismét egy esetlen, balfék és szerencsétlen figurát kelt életre, hasonló karaktert, mint akit a Munkaügyekben vagy a Tóth Jánosban láthattunk tőle, mégsem éreztük azt, hogy ugyanazokkal a panelekkel dolgozna, hogy csak ugyanazt tudná játszani.

Nemcsak a főszereplők, hanem a mellettük feltűnő karakterek is bőven hordoznak magukban potenciált. Az első két rész alapján bőven lesz lehetősége a bicebóca Vincét játszó Kovács Lehelnek, hogy lubickoljon a kedvelhető pincér szerepében. Ugyancsak élvezhette a forgatást Medveczky Balázs, aki a pecsenyéző másik felszolgálójaként, a legyet is röptében elkapó Daniként sok tinilány szívét dobogtatja majd meg a mosolyával. Gábor alkalmazottját, aki segít majd a séfnek rendbe szedni a kifőzdét, Kovács Panka alakítja:, számára ez talán pályafutása eddigi legnagyobb szerepe, de az eddig látottak alapján megbirkózik a feladattal.

A további szerepekben feltűnik Pepe szerelmeként Básti Juli, kacér anyukaként Bozó Andrea, dörzsölt és számító polgármester-helyettesként Kálloy Molnár Péter, a sztárséfbe teljesen belezúgott, cuki cukrászként pedig Martinovics Dorinát láthatjuk majd.

A Pepe az egész család számára élvezhető vasárnap esti programnak ígérkezik, hiszen tiniszerelemben, humorban és finom ételekben sem lesz hiány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.