Bélyeggel tiszteleg Benedek Tibor emléke előtt a Magyar Posta

Magyar Posta Benedek Tibor bélyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésének ötvenedik évfordulóján alkalmi bélyeg kibocsátásával tiszteleg Benedek Tibor emléke előtt a Magyar Posta. A bélyegen a legendás vízilabdázó portréja látható, az összeállítás emellett egy alkalmi borítékot és egy alkalmi bélyegzőt is tartalmaz.

A Magyar Posta – születésének ötvenedik évfordulóján – alkalmi bélyeg kibocsátásával ünnepli a háromszoros olimpiai-, Európa- és világbajnok vízilabdázó Benedek Tibort, aki 2013 és 2016 között a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya volt.

Bélyeg Benedek Tibor emlékére Forrás: Magyar Posta

A bélyegen Benedek Tibor portréja, az alkalmi borítékon pedig egy dobójelenet látható, az alkalmi bélyegző motívuma az olimpikon vízilabdát tartó legendás, csuklószorítós bal karja. A bélyeg Viszlay Márk, a boríték Szaka József fotójának felhasználásával, Kara Orsolya grafikus tervei alapján készült.

A boríték és a bélyegző Forrás: Magyar Posta

2022-ben a Magyar Posta Benedek Tibor ötvenedik születésnapja mellett az egykori köztársasági elnök, Göncz Árpád jubileumi születésnapjára adott még ki hasonló összeállítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.