Johnny Depp megőszült új filmszerepében - Fotó

XV. Lajos Jeanne du Barry Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp új filmje, a Jeanne du Barry című kosztümös történelmi dráma a tervek szerint idén tavasszal debütál a mozikban. Az Oscar-díjra jelölt színész 2018 óta nem volt látható mozifilmben, most XV. Lajos szerepében tér vissza a vászonra.

A történet a XVIII. században játszódikí. a forgatások tavaly nyáron zajlottak le Franciaországban. A stáb többek között a versailles-i kastélyban és Párizs környékén is dolgozott a produkción Maïwenn francia rendező, forgatókönyvíró és színésznő vezetésével, aki egyben főszereplője is a filmnek.

A történet az 59 évig regnált francia király és Madame du Barry kapcsolatát mutatja be. Jeanne du Barry az egyik leghíresebb francia kurtizán volt, aki XV. Lajos király hírhedt szeretőjeként vált ismertté. Depp első alkalommal szerepel francia filmben, melynek világpremierje várhatóan májusban, a cannes-i filmfesztiválon lesz – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.