Visszatér Budapestre Rod Stewart, világkörüli turnéja keretében lép fel

Forrás: AFP/Andy Buchanan -
Rod Stewart koncert Budapest
Legnagyobb slágereivel még egyszer visszatér Budapestre Rod Stewart. A skót szupersztár 2024. június 22-én az MVM Dome-ban lép fel világkörüli turnéja keretében - közölte a szervező.

A 78 éves énekes öt évtizedes pályafutása során a legnagyobb világsztár énekesek sorába emelkedett. Egyike a legtöbb albumot eladó művészeknek, világszerte mintegy 250 millió lemeze fogyott. Jellegzetes hangja, stílusa és szerzeményei a rocktól a folkig, a soultól az R&B-ig ívelnek; egyike azon kevés előadónak, aki karrierje minden évtizedében listavezető albummal tudott jelentkezni. Számos magas zenei kitüntetést kapott, két alkalommal is bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, kapott Grammy-díjat, és 2016-ban hivatalosan is Sir Rod Stewart lett, miután a Buckingham-palotában lovaggá ütötték zenei és jótékonysági szolgálataiért.

Singer Rod újra Budapestre jön Forrás: AFP/Andy Buchanan


Az eredetileg futballistának indult, majd sírásóként is dolgozó Rod Stewart pályafutása kezdetén, 1967 és 1975 között a Jeff Beck Group, majd a Faces tagja volt. Legutóbbi stúdiólemeze, a The Tears of Hercules 2021-ben jelent meg, előtte 2013-ban megjelent Time című albumával 37 év után került ismét a brit slágerlista élére.

Rod Stewart jövőre ötödször lép fel Magyarországon. 2010-ben 250 ezer néző előtt énekelt a Kapcsolat koncerten a fővárosi 56-osok terén, legutóbb 2018 januárjában a Budapest Sportarénában lépett fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.