"Mérhetetlen űrt hagy maga után" - kórházban hunyt el a legendás komikus

Forrás: Shutterstock -
komikus Károly tehetség
Mike Yarwood komikus és színész, aki azzal vált híressé, hogy rendkívüli tehetséggel utánzott hírességeket, 82 évesen egy kórházban halt meg. 

Mike Yarwood legendás komikus és színész volt, Nagy-Britannia egyik legkedveltebb és legjobban elismert szórakoztatója. Az 1960-as évektől az 1980-as évekig rendszeresen szerepelt a televízióban, kiválóan utánozta még Károly herceget is. A művész 82 évesen, egy kórházban halt meg. A szomorú hírt a Royal Variety Charity közölte egy közleményben.

Forrás: Shutterstock

„Mérhetetlen űrt hagy maga után a szórakoztatóiparban. Mike Yarwood gyorsan vált ismertté, mivel rendkívüli tehetséggel utánozta számtalan híresség és közéleti személyiség hangját és modorát. Ezzel milliók arcára csalt mosolyt. Egyedülálló képességgel ragadta meg a témák lényegét, ezzel a komédia világának ikonjává vált" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.