Csúnya autóbalesetet szenvedett Kapócs Zsóka - videó

színésznő Kapócs Zsóka autóversenyzés törés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő balesetet úszott meg Kapócs Zsóka a Lotus Ladies Cup futamán a Hungaroringen.

A színésznő kocsijával a verseny második körében nekiment az előtte haladó Kőváry Anett kocsijának, s átrepült az autó felett. A hajmeresztő karambol után a versenyautó a feje tetejére állt, és úgy csúszott a gumifalba. A nézők hosszú percekig aggódtak, vajon megúszta-e súlyos sérülés nélkül a repülést a szépség. A Blikk szerint Zsókának nem esett nagyobb baja: az ütközés után kiszállt, és integetett a nézőknek, ezzel jelezve, hogy egyben maradt. A biztonság kedvéért a mentős megvizsgálta, a boxutcában pedig már mosolyogva idézte fel a történteket.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

"A második körben jelezték rádión, figyeljek a védekezésre, mert egy vetélytársam túl közel került hozzám. Túl rövid féktávot választottam, így nem tudtam annyira lelassítani, hogy ne ütközzünk össze Anettal. Aztán csak annyi rémlik, hogy repülök és fejtetőre álltam" - mondta el a Vasárnapi Blikknek Kapócs.

"Jöttek a pályamunkások, kérdezték, rendben vagyok-e. Szerencsére nem lett komolyabb bajom, kicsit a hátam és a vállam fáj. Az autóm viszont csúnyán összetört. A videón visszanézve sokkal rémisztőbbnek tűnik az egész, édesanyám biztosan megrémült. Még rutintalan vagyok, ez volt a második futamom. Ezek után viszont átgondolom, hogy folytassam-e az autóversenyzést" - zárta rövidre a színésznő.

Kapózs Zsóka balesetét megnézheted videón itt:


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Milliárdokat költ a nyári lagzira Brad Pitthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-milliardokat-kolt-a-lagzira-brad-pitt.htmlEz a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!http://www.life.hu/legykepben/20120504-nincs-szerzodese-az-rtl-klubnak-vv-attila-nyeremenylakasanak-epittetojevel-igy.htmlCsillag születik: két kitűnő előadó búcsúzott a műsortólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120505-csillag-szuletik-harmadik-elo-show-osszefoglalo-kiesok.htmlPlaZma buktatta le az apját, a válás után csak a munka maradt számárahttp://www.life.hu/legykepben/20120505-csillag-szuletik-plazma-egesz-eleteben-nyomorgott-es-csak-kilenc-osztalyt.htmlEszében sincs válni a valóságshow-sztárnakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120504-khloe-kardashian-nem-akar-valni.htmlSikoltozva üvöltött a fodrászával a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120503-sikoltozva-uvoltott-a-fodraszaval-a-szineszno.htmlNeked is lehet orgazmusod! - Gyönyörhozó praktikák tavaszra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120504-neked-is-lehet-orgazmusod-gyonyorhozo-praktikak-tavaszra-18.htmlIlyen vadul még sosem bulizott az énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120504-ilyen-vadul-meg-sosem-bulizott-az-enekesno-rihanna.htmlÍme a gyönyörű színésznő, Eva Mendes diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120426-ime-a-gyonyoru-szineszno-eva-mendes-dietaja.htmlA gyógyteák is kórházba juttathatnak - így használd őket helyesen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-a-gyogyteak-is-korhazba-juttathatnak-igy-hasznald-oket-helyesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.