bejelentés gyermekvállalás VV Eszter Való Világ ügyvédi iroda nászút költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen feladja budapesti életét VV Eszter!

Dr. Dadi Eszter nászútjáról hazatérve sem igyekezett munkába állni, továbbra is felfüggesztve tarja ügyvédi praxisát. Abba a budapesti lakásba, amely korábban ügyvédi irodájaként szolgált, megbízható bérlőt keres. A frissen házasodott ügyvédnőnek a jelek szerint nem áll szándékában jogi tanácsokat osztogatni, pedig komoly harcot hívott az Ügyvédi Kamarával, hogy szereplése után egyálatán folytathassa prakszisát.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Eszter tevékenységét még bevonulása előtt felfüggesztette, mégis eljárást kezdeményeztek ellene, amikor még a villában tartózkodott. A kamara szerint a műsorban több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett. Az első márciusi tárgyaláson nyerhetett először betekintést abba, hogy pontosan mit tartottak aggályosnak a kamara tagjai. Végül május végén egy közel százoldalas beadványban védte meg magát

Bár ettől rettegett, nem illették a legszigorúbb büntetéssel, vagyis kizárással, így folytathatná tevékenységét, de a 30 éves nő inkább a régóta vágyott családi boldogságot választotta. A Való Világ jogásznője fél év ismeretség után július elején 120 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent Morva Imre dunaföldvári vállalkozónak. Az ifjú pár a mézeshetek helyszínét igyekezett titokban tartani, az elmúlt két hónapban nem lehetett semmit sem tudni közös életükről.

A hosszú hallgatás után a napokban Eszter megtörte a csendet, és a közösségi oldalán egy sokat sejtető megjegyzést tett közzé: "Nem sokára nagy hírt osztok meg veletek!" - írta. Azonnal megindultak a rajongói találgatások és kommentek, amelyek azt feltételezik, hogy Eszter kisbabát vár. Nem volt titok, hogy a harminc éves ügyvédnő nagyon szeretett volna már gyermeket, ezt nyíltan be is bevallotta. A Life.hu megkeresésére viszont tagadta, hogy anyai örömök elé nézne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.