énekesek válás Fekete Dávid ellentét szerelem Megasztár kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid és Cserpes Laura sokáig bíztak abban, hogy házasságuk és szerelmük is örökké fog tartani.

A mindennapok és a kettejük között lévő különbségek bedarálták a házasságukat: Fekete Dávid három hete elköltözött a feleségével, Cserpes Laurával közös otthonukból, és pontot tett egy sok küzdelemmel és szenvedéllyel teli kapcsolat végére.

"Küzdöttünk nagyon sokáig, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, amely azért nem volt rövid, hiszen öt évig voltunk együtt, ebből kettőt házasságban töltöttünk el. De már nemcsak egymást készítettük ki, hanem a környezetünkre is súlyos csapásokat mértünk. Egyszerűen nem voltunk boldogok, és végül én voltam az, aki megtette a lépést, és mindkettőnk érdekében eljöttem" - kezdett bele Fekete Dávid, aki a Blikknek mesélt először erről a nehéz időszakról. A fiatal énekes minden szava tele volt érzelemmel, a házassága kudarca miatt érzett csalódottság és a fájó emlékek felidézése megviselte. A beszélgetés alatt végig remegett keze-lába, így nagy valószínűséggel sok időnek kell még eltelnie, hogy túl legyen ezen a szerelmen.



"Éppen azért, mert szeretem, el kellett engednem. A legfontosabb probléma az volt, hogy hiába próbáltam minden tőlem telhetőt megtenni értünk, érte, egyszerűen nem működött. Mindig túlságosan meg akartam felelni. Egyszerűen a kettőnk világa különbözik" - mesélte a Megasztár egykori énekese.

Fekete Dávid nem akar támadni, ezért óvatosan fogalmaz, de az tény, hogy egy győri, átlagos család sarjaként szinte lehetetlen volt megtalálni a helyét egy országosan ismert vállalkozást vezető famíliából származó feleség mellett. Persze az is kérdés, hogy váláskor hogyan osztoznak majd a vagyonon. Laura szülei ugyanis egy tejipari vállalkozás tulajdonosai.

"Mindig is szerettem volna megfelelni annak az egzisztenciának, amelyet ők képviselnek, miközben én magam is dolgoztam, és a karrierem elejétől fogva komoly kapcsolatokkal, támogatásokkal rendelkezem. De valahogy ennek ellenére egy dolog hiányzott: hogy egymás igazi társai legyünk. Én nagyon remélem, hogy Laura egyszer megtalálja azt az embert, akire neki szüksége van, és nagyon sajnálom, hogy nem én lettem az."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.