Hetek óta tervezte a gyilkosságot Szita Bence nevelőanyja

gyilkosság családi erőszak Frizbi Hajdú Péterrel nevelőanya tragédia kitervelés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, egy erdőben megtalálta a rendőrség szombaton a néhány napja eltűnt 11 éves kisfiú, Szita Bence holttestét. A feltételezett gyilkos, a fiú nevelőanyja, aki a család elmondása szerint már régóta készülhetett a szörnyű gyilkosságra.

A feltételezett gyilkos P. Erika valószínűleg féltékenységből, előre kitervelhette a 11 éves gyermek brutális megölését. Az elhunyt Bence nővére Hajdú Péternek elmondta, hogy nevelőanyjuk hetek óta ismeretlen férfiakkal találkozott, és indokolatlanul sokat telefonált. A gyilkosság napján is gyanúsan viselkedett, de senki sem gondolta volna róla, hogy ilyen szörnyű cselekedetre készül egy vétlen gyermekkel szemben.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

Az elhunyt Bence édesapja és testvére exkluzív interjút adott Hajdú Péternek. A szörnyű családi tragédia és a gyilkosság további részleteit a ma esti Frizbiben láthatják a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.