Balhés nőt vett feleségül Deutsch Tamás

esküvő MTK edző ritmikus gimnasztika titok politikus Deutsch Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Deutsch Tamás igyekszik titokban tartani, hogy ki az a szerencsés hölgy, aki harmadszor mondhatta ki a boldogító igent a politikusnak, a Life.hu  kiderítette a titokzatos hölgy kilétét, akinek heves természete miatt már meggyűlt a baja a MATSZ Fegyelmi Bizottságával is.

Harmadszorra is megnősült Deutsch Tamás, igaz, ezúttal csak jó pár nappal, december 29-én tette közzé, hogy 12-én ismét házas lett. Újdonsült arájáról csak annyit árult el, hogy a sport révén ismerkedtek meg és egy volt sportolóról van szó. A Life.hu megtudta, hogy Lazsányi Erika a harmadik feleség, aki az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályának vezetője. Az új asszony ellen a Magyar Torna Szövetség Fegyelmi Bizottsága pár éve fegyelmi eljárást indított sportfegyelmi vétség elkövetésének alapos gyanúja ügyében, majd sportfegyelmi vétség elkövetése miatt 2010. december 31-ig eltiltotta a MATSZ által delegált nemzetközi eseményekről, amelyeken a magyar ritmikus gimnasztika felnőtt együttes kéziszer csapata részt vesz.

Tedd otthonossá a lakásod! - Dekortippek itt!


"Lazsányi Erika 2010. március 5-én a debreceni Főnix csarnokban a ritmikus gimnasztika világkupán több tanú előtt nyilvánosan heves vitába keveredett és fizikailag attrocitálta H. Juditot, korábbi tanítványát a magyar felnőtt válogatott keret egyik tagját. A tanúvallomásokból megállapítható volt, hogy Lazsányi Erika vélt vagy valós sérelmei miatt erőteljesen, fenyegetőleg megfogta H. Judit karját és a magyar nemzet válogatott melegítőjét és hangos szóval kiabált vele, mire H. Judit sírva fakadt és edzője, F. Annamária szabadította ki Lazsányi Erika szorításából."

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com

A pár Amerikába utazott, New Yorkban és Los Angelesben töltik mézesheteiket.

Az európai parlamenti képviselő magánélete nem mondható átlagosnak. Két fiának anyját, első feleségét, Krisztinát 1989-ben vette el, de nem tudott sokáig hűséges lenni az asszonyhoz. Az akkoriban sportminiszterként tevékenykedő Deutschnak titkárságvezetője, Urr Anita 2000-ben megszülte harmadik kisfiát. Felesége megbocsájtotta botlását, visszafogadta, és két évvel később egy kislánnyal ajándékozta meg nyughatatlan férjét. De ennek ellenére 2004-ben útjaik végleg szétváltak, és a politikus az Antall-kormány honvédelmi minisztere, Für Lajos lányával, Ágnessel vigasztalódott, majd őt is feleségül vette 2005-ben. A nagy szerelem hevében felvette felesége vezetéknevét is, és ekkor Deutsch-Für Tamásként politizált még három évig, majd elváltak, és ismét Deutsch Tamásként folytatta életét.

Szörnyen ciki! VV Éva videoklipben vonaglikhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-vv-eva-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-vieoklipje-kiverte.htmlFelismerhetetlenné fogyott Palik László - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-palik-laszlo-sportujsagiroautoversenyzo-marsi-anikoaz-rtl-klub-fokuszanak-musorvezetojenek-ferje.htmlBizakodóak Hillary Clinton orvosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130102-a-fejeben-levo-verrog-ellenere-bizakodoak-hillary-clinton-amerikai-kulugyminiszter.htmlLeleplező könyvet ír az X-Faktorról Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-5-millio-forintert-rantana-le-a-leplet-az-xfaktoros-titkairol.htmlÖsszeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt?http://www.life.hu/legykepben/20130102-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-osszehazasodott.htmlBódi Sylvi meztelen sellőként ajándékozta magát rajongóinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130101-bodi-sylvi-2012-szilveszteri-ajandeka-egy-meztelen-foto-a-2013as.htmlCindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilveszterehttp://www.life.hu/legykepben/20130101-igy-unnepeltek-a-2012-szilveszteret-es-2013-elso-orait-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.