Jason Trawick Britney Spears énekesnő szakítás veszekedés karrier X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év és egy eljegyzés után most végleg búcsút intett egymásnak a pár. Vége a szerelemnek az énekesnő és egykori vőlegénye között.

A pár egy ismerőse szerint a szakítás kettejük között már a levegőben volt egy ideje, de mindketten megvárták, amíg hivatalossá nem vált Britney távozása az amerikai X-Factorból.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnő és Jason még 2009-ben jöttek össze, 2011-ben pedig el is jegyezték egymást. Britney két fia, a 7 éves Preston és a 6 éves Jayden is jóban volt az énekesnő választottjával, de ismerőseik szerint kizárt, hogy a jövőben ők ketten összeházasodnának. Többen fültanúi voltak a pár gyakori veszekedéseinek, volt, hogy Jason ki is hangosította a barátainak Britney-t, aki ingerülten balhézott vele a telefonban. A pár ettől függetlenül állítólag barátságban vált el egymástól.

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt azt is bejelentette, hogy kiszáll az X-Factor zsűriszékéből, mivel újból saját énekesi karrierjére szeretne koncentrálni.

Hamarosan rá sem ismerünk - Teljesen megváltozik Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-egesz-testet-megplasztikaztatja-britney-spears.htmlBritney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlGyereksztárból mentor lett Britney Spearshttp://www.life.hu/life/galeria/20121129-fotokon-akkor-es-most-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora.htmlTeljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.htmlBritney Spears megmutatta intim tetoválásaithttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110310-britney-spears-megmutatta-intim-tetovalasait.htmlAz X-Factor újabb mentora száll ki a műsorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-britney-spears-es-la-reid-is-kiszall-az-xfactorbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.