VV Éva megerőszakolás Való Világ valóságshow celeb Baukó Éva sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű titkot rejtegetett ezidáig VV Éva, aki egy rádióadás szünetében árulta el, hogy 3 éve megerőszakolták.

Nem véletlenül ilyen zűrös és pánikbeteg Baukó Éva. A ValóVilág egykori sztárja szörnyű emléket rejtegetett, és nem is akarta elárulni, de a Radio Face nevű rádió Face Night Show című műsorának szünetében - akaratán kívül - a hallgatókkal is megosztotta titkát: megerőszakolták.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Éva nem tudta, hogy a műsor szünetében elhangzottakat az online hallgatók folyamatosan követhetik, ezért beszélt ilyen nyíltan. "Három éve vagyok pánikbeteg, amióta megerőszakoltak. Mindegy, erről nem akarok beszélni, mert rossz emlék" - mondta el a műsorvezetőnek, Dukai Gergőnek, akinek azt is elárulta, hogy 18 és 20 éves kora között kábítószerezett, és folyamatosan pszichiáterhez jár. A botrányhősnő bevallotta, hogy alkoholizmusával igyekszik egyedül megküzdeni és azt is, hogy most épp jobb periódusban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.