Brazília sztárpár Monica Bellucci Franciaország Vincent Cassel költözés színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerard Depardieu után nemrég Monica Bellucci olasz származású színésznő és francia férje, Vincent Cassel is átteszik székhelyüket Franciaországból Brazíliába, és ott telepednek le.

A színésznő állítása szerint a tervezett költözésének semmi köze a francia adózáshoz, elmondása szerint egyszerűen csak egy kis környezetváltozásra van szüksége a családjának.

AFP
AFP

"Tizennyolc évvel ezelőtt szerettem bele Brazíliába. Minden helynek megvannak a maga gondjai a világon, de én imádom, ahogy az itteniek reagálnak a sajátjukra, költészettel... Talán öt éven belül visszatérek Rómába, a kedvenc városomba, de most itt a helyem, a strandon, az embereket nézve, magamba szívva a tenger energiáit" - nyilatkozta Monica Bellucci a brazil Vouge-nak.

A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.htmlSzemet hunyna az énekesnő szerelme félrelépésénhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-lola-enekesno-megbocsatana-szerelmenek-brasch-bencenek-ha-mas-not-csokolna.htmlÖccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikerehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-vastag-csaba-szombat-esti-laz.htmlPlasztikáztatott az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130205-bevallotta-plasztikai-muteten-esett-at-kocsis-tibor-az-xfaktor-enekese.htmlEgyedül kezdett új életet az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-csobot-adel-uj-lakasba-koltozott-de-szerelme-nem-koltozott-vele.htmlKimondták a sztárpár válásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130205-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-es-cserpes-laura-magyar-enekesno.htmlHiányzik a szerelem a műsorvezető életébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gianni-imadja-a-kavet-es-akar-agyba-is-viszi-szerelmenek.htmlKislánya lesz a Jóban Rosszban sztárpárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-kondakor-zsofinak-es-kembe-sorellnek-a-joban-rosszban-sztarparjanak-nyar.htmlElrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.